Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kärleksgesten: ”Män borde också få det”

Dokumentären om Lindsey Vonns sista säsong hade nyligen premiär. I en intervju med CNN berättade hon om inspelningen.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Lindsey Vonn och PK Subban är ett av idrottsvärldens mest omtalade par. I somras förlovade de sig efter att hockeystjärnan friat – och under julfirandet valde Vonn att återgälda gesten genom att fria även hon.

”Män borde också få ha förlovningsringar”, skriver hon på Instagram.

De har varit ett par sedan slutet av 2017. 

I somras tog alpindrottningen Lindsey Vonn och NHL-stjärnan PK Subban ett ytterligare kliv i sin relation efter att ha förlovat sig.

– Han ställde äntligen frågan! Och jag svarade ja. Nu kan ni sluta ringa och smsa honom, tjejer. Han är min, sa Lindsey Vonn då i en video på sin Instagram.

Nu har hon valt att återgälda kärleksförklaringen genom att själv fria.

”På vår tvåårsdag frågade jag PK om han ville gifta sig med mig... Och han sa ja. Vi pratar hela tiden om jämställdhet men handlingar betyder mer än ord. Män borde också få förlovningsringar och det här är vad PK förtjänar”, skriver Vonn på Instagram.

Lindsey Vonn har flyttat

Frieriet skedde i samband med parets julfirande – och till sin hjälp hade Vonn parets tre hundar, Lucy, Leo och Bear.

På sitt andra Instagram-konto, tillägnat hundarna, har Vonn lagt upp en bild på trion iklädda tomtedräkter, med ett litet paket med ringen inuti i förgrunden.

”Vi hjälpte mamma ge pappa en julklapp... En förlovningsring. Önskar bara att vi slapp klä ut oss”, skriver ”hundarna”.

Lindsey Vonn la i höstas ut sin lyxvilla i skidorten Vail, Colorado, till försäljning för 60 miljoner kronor, för att packa väskorna och flytta till New Jersey. Detta eftersom PK Subban för närvarande spelar i New Jersey Devils.

I stället går flyttlasset till östkusten och till New Jersey, där fästmannen PK Subban till vardags spelar sin NHL-ishockey.

– Hon har köpt ett hus i New Jersey tillsammans med PK. Hon vill vara nära honom under säsongen, sa en av Vonns representanter då.

https://www.instagram.com/p/B6g7X1Jh983/https://www.instagram.com/p/B6guje1HHQU/

Här stjäl Stenmark showen för Vonn och Svindal

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.