Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID USFoto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US
 Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US
PK Subban (längst till höger). Övriga: Ryan Johansen, Filip Forsberg och Viktor Arvidsson. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USAPK Subban (längst till höger). Övriga: Ryan Johansen, Filip Forsberg och Viktor Arvidsson. Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA
PK Subban (längst till höger). Övriga: Ryan Johansen, Filip Forsberg och Viktor Arvidsson.  Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY SPORTS/SIPA USA/IBL SIPA USA

Hockeystjärnan pekas ut som Vonns nya kärlek

Publicerad

Lindsey Vonn dejtar en idrottsstjärna igen – tre år efter uppbrottet med Tiger Woods.

Nu har alpinstjärnan enligt uppgift hittat kärleken hos en NHL-stjärna. 

Under ett par år utgjorde den alpina skidstjärnan Lindsey Vonn och golfikonen Tiger Woods världens hetaste idrottspar. De gick skilda vägar – och därefter delade Vonn friskt med sig av sin längtan efter en ny partner.

Så kom beskedet i november i fjol: Vonn hade hittat kärleken igen. I Instagram-inlägg inför Thanksgivinghelgen i USA avslöjade alpinstjärnan att Keenan Smith, assisterande tränare till wide recievers i NFL-laget Los Angeles Rams, var hennes nya pojkvän.

Lindsey Vonns nya pojkvän? 

I november 2017 tog relationen slut – men Vonn behövde inte vara singel länge. Enligt sajten Terez Owens har 33-åringen börjat dejta NHL-stjärnan PK Subban, storspelare för Nashville Predators. 

"Vonn har tillbringat mycket tid i Nashville på sista tiden och häromnatten var hon ute på stan i Denver tillsammans med Subban efter Predators match mot Colorado Avalanche", skriver sajten. 

Inför OS i Pyeongchang gick Vonn ut via Twitter och efterlyste en dejt till alla hjärtan dags. Men fartspecialisten Vonn, som tog ett brons i spelen, tvingades genomlida ett flörtfritt mästerskap. 

"Blev inget för mig i OS"

– Det blev inget för mig, det kan jag säga. Det är mycket snack bara. Du får fråga nån annan, för jag fick inte till det, sa Vonn då. 

Lindsey Vonn är en av alpinvärldens största genom tiderna. Hon jagar Ingemar Stenmarks rekord i antalet segrar i världscupen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag