Ingemar Stenmark leder dottern Nathalie ned för altaret. Foto: / OLLE SPORRONG EXPIngemar Stenmark leder dottern Nathalie ned för altaret. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Ingemar Stenmark leder dottern Nathalie ned för altaret. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Nathalie Stenmark och maken Eric Koefoed Foto: OLLE SPORRONGNathalie Stenmark och maken Eric Koefoed Foto: OLLE SPORRONG
Nathalie Stenmark och maken Eric Koefoed Foto: OLLE SPORRONG
Ann Uvhagen (mamma), Nathalie Stenmark (dotter), Eric Koefoed (make) och Ingemar Stenmark (pappa) Foto: OLLE SPORRONGAnn Uvhagen (mamma), Nathalie Stenmark (dotter), Eric Koefoed (make) och Ingemar Stenmark (pappa) Foto: OLLE SPORRONG
Ann Uvhagen (mamma), Nathalie Stenmark (dotter), Eric Koefoed (make) och Ingemar Stenmark (pappa) Foto: OLLE SPORRONG
Ingemar Stenmark med hustrun Tarja och dottern Iza Foto: OLLE SPORRONGIngemar Stenmark med hustrun Tarja och dottern Iza Foto: OLLE SPORRONG
Ingemar Stenmark med hustrun Tarja och dottern Iza Foto: OLLE SPORRONG

Här gifter sig Nathalie Stenmark i Stockholm

Publicerad

Ingemar Stenmarks dotter, Nathalie Stenmark, har gift sig.

Under lördagen vigdes hon i Jacobs kyrka i centrala Stockholm med maken Eric Koefoed.

Hennes pappa är en av Sveriges mest framgångsrika idrottsmän genom tiderna.

Själv har Nathalie Stenmark, 33, hållit sig undan rampljuset i alla år.

Men i en längre intervju med SportExpressen i artikelserien ”Gener” gjorde 33-åringen ett undantag i våras. Då berättade Nathalie Stenmark att hon sedan flera år är bosatt i Los Angeles, USA, och arbetar som advokat. Stenmark berättade också om sin kärlek sedan tre år tillbaka – Eric Koefoed.

– Vi träffades på en restaurang i Beverly Hills för tre år sen. Jag var där med några av mina tjejkompisar, han var där med några av sina killkompisar, sa hon.

Foto: / OLLE SPORRONG EXP

 

LÄS OCKSÅ: Första stora intervjun med Nathalie Stenmark "Gener".

Nathalie Stenmark har nu gift sig

Och nu har paret förevigat sin kärlek.

Under lördagen vigdes de i Jacobs kyrka under en ceremoni med ett stort antal gäster, där även pappa Ingemar Stenmark medverkade.

Sedan tidigare har Nathalie Stenmark berättat om det speciella frieriet. Två dagar innan hennes födelsedag satt de i solnedgången på balkongen i deras bostad i Beverly Hills.

Från ingenstans tog Eric fram en flaska av hennes favoritchampagne och friade. Därefter väntade en överraskningsfest med parets alla vänner.

Foto: / OLLE SPORRONG EXP

115 gäster på plats

Toastmaster på bröllopet var Richard Pantzar, en gammal gymnasievän till Nathalie, och han hälsade alla 115 inbjudna gäster i Jacobs kyrka välkomna till vigseln. 

När gästerna hade samlats gick Ingemar Stenmarks dotter och Nathalies halvsyster, Iza, först in i kyrkan och spred vita rosenblad över golvet. Därefter följde Ingemar som ledde in Nathalie i kyrkan för att lämna över henne.

Efter den sedvanliga ceremonin och att de avlagt sina löften så sa Nathalie och Eric ja till varandra. Därefter kysstes paret för första gången som maka och make, varpå superstjärnan Ed Sheerans topplåt, "Thinking out loud", spelades av Anna Landström på sång och piano.

Ingemark Stenmarks fru, Tarja, på väg till bröllopet.Foto: / OLLE SPORRONG
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag