Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här gifter sig Nathalie Stenmark i Stockholm

Ingemar Stenmark leder dottern Nathalie ned för altaret.
Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Nathalie Stenmark och maken Eric Koefoed
Foto: OLLE SPORRONG
Ann Uvhagen (mamma), Nathalie Stenmark (dotter), Eric Koefoed (make) och Ingemar Stenmark (pappa)
Foto: OLLE SPORRONG
Ingemar Stenmark med hustrun Tarja och dottern Iza
Foto: OLLE SPORRONG

Ingemar Stenmarks dotter, Nathalie Stenmark, har gift sig.

Under lördagen vigdes hon i Jacobs kyrka i centrala Stockholm med maken Eric Koefoed.

Hennes pappa är en av Sveriges mest framgångsrika idrottsmän genom tiderna.

Själv har Nathalie Stenmark, 33, hållit sig undan rampljuset i alla år.

Men i en längre intervju med SportExpressen i artikelserien ”Gener” gjorde 33-åringen ett undantag i våras. Då berättade Nathalie Stenmark att hon sedan flera år är bosatt i Los Angeles, USA, och arbetar som advokat. Stenmark berättade också om sin kärlek sedan tre år tillbaka – Eric Koefoed.

– Vi träffades på en restaurang i Beverly Hills för tre år sen. Jag var där med några av mina tjejkompisar, han var där med några av sina killkompisar, sa hon.

Foto: / OLLE SPORRONG EXP

LÄS OCKSÅ: Första stora intervjun med Nathalie Stenmark "Gener".

Nathalie Stenmark har nu gift sig

Och nu har paret förevigat sin kärlek.

Under lördagen vigdes de i Jacobs kyrka under en ceremoni med ett stort antal gäster, där även pappa Ingemar Stenmark medverkade.

Sedan tidigare har Nathalie Stenmark berättat om det speciella frieriet. Två dagar innan hennes födelsedag satt de i solnedgången på balkongen i deras bostad i Beverly Hills.

Från ingenstans tog Eric fram en flaska av hennes favoritchampagne och friade. Därefter väntade en överraskningsfest med parets alla vänner.

Foto: / OLLE SPORRONG EXP

115 gäster på plats

Toastmaster på bröllopet var Richard Pantzar, en gammal gymnasievän till Nathalie, och han hälsade alla 115 inbjudna gäster i Jacobs kyrka välkomna till vigseln. 

När gästerna hade samlats gick Ingemar Stenmarks dotter och Nathalies halvsyster, Iza, först in i kyrkan och spred vita rosenblad över golvet. Därefter följde Ingemar som ledde in Nathalie i kyrkan för att lämna över henne.

Efter den sedvanliga ceremonin och att de avlagt sina löften så sa Nathalie och Eric ja till varandra. Därefter kysstes paret för första gången som maka och make, varpå superstjärnan Ed Sheerans topplåt, "Thinking out loud", spelades av Anna Landström på sång och piano.

Ingemark Stenmarks fru, Tarja, på väg till bröllopet.
Foto: / OLLE SPORRONG

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.