Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna miljonvärdet på Vonns förlovningsring

PK Subban och Lindsey Vonn
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Ringen
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Förra veckan förlovade sig idrottsparet Lindsey Vonn och PK Subban. 

Nu har Vonn visat upp sin förlovningsring, som uppges vara värd nästan tre miljoner kronor.  

Det var i lördags som den före detta alpina megastjärnan Lindsey Vonn, 34, meddelade på Instagram att hennes hockeyproffs till pojkvän PK Subban, 30, hade friat. 

- Han ställde äntligen frågan! Och jag svarade ja, säger Vonn i klippet. 

– Nu kan ni sluta ringa och smsa honom, tjejer. Han är min, fortsätter hon

Vonns otroliga förlovningsring - värd flera miljoner

I måndags var paret på plats på MTV-galan VMA och där fick världen för första gången se Vonns förlovningsring, något som blivit väldigt omskrivet i USA. People Magazine, New York Post och US Magazine är bara ett axplock av alla tidningar som skrivit om ringen. 

Den väckte även beundran bland Subbans lagkamrater i NHL-klubben New Jersey Devils. 

”Den ringen är otrolig. Hon är lyckligt lottad”, skriver Blake Coleman på Twitter

Vilket kanske inte är så konstigt, för ringen är en riktig dyrgrip. Subban berättar för New York Post att ringen, som pryds av en stor smaragd, inhandlades på den exklusiva butiken XIV Karats. 

Enligt uppgift är den värd närmare tre miljoner kronor. 

– Jag köpte ringen och tänkte bara: ”nu går jag hem och friar”. Det var verkligen som att allt gick min väg den dagen, det var till och med fullmåne ute, säger Subban. 

Vonn har tidigare varit ihop med Tiger Woods

Lindsey Vonn, som tidigare haft en relation med Tiger Woods, lade den alpina karriären på hyllan efter den gångna säsongen.

Hennes blivande make PK Subban är en av hockeyvärldens främsta backar och lämnade i våras Nashville Predators för spel i New Jersey Devils.

– Vi älskar varandra väldigt mycket, men det finns ingen anledning att göra något förhastat. Vi har gott om tid i framtiden och vi njuter bara av varandras sällskap, har Lindsey Vonn tidigare uttalat sig om ett eventuellt giftermål med Subban.

Men nu väntar alltså äktenskap mellan parterna.

Lindsey Vonn, född Kildow, har tidigare varit gift med Thomas Vonn mellan 2007 och 2013.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.