Foto: DARRON CUMMINGS / APFoto: DARRON CUMMINGS / AP
 Foto: DARRON CUMMINGS / AP
Foto: PETE MARINER / RETNA/PHOTOSHOT/ALL OVER PRESS PHOTOSHOTFoto: PETE MARINER / RETNA/PHOTOSHOT/ALL OVER PRESS PHOTOSHOT
 Foto: PETE MARINER / RETNA/PHOTOSHOT/ALL OVER PRESS PHOTOSHOT

Berättar sanningen om svåra uppbrottet

Publicerad

Lindsey Vonn och Tiger Woods chockade sina fans när de gick isär.

Nu har Vonn för första gången berättat om frustrationen hon kände gentemot golfstjärnan.

– Jag önskar att han hade lyssnat mer på mig, säger Vonn till Sports Illustrated.  

Tiger Woods och Lindsey Vonn dejtade i cirka tre år innan de 2015 meddelade att de gått skilda vägar. De var då ett av idrottsvärldens allra mest omskrivna par.

Woods ses som den bäste golfaren genom tiderna, och bara Ingemar Stenmark har tagit fler världscupssegrar än Vonn.  

Vonn och Woods

"Efter nästan tre år tillsammans har jag och Tiger kommit överens om att avsluta vårt förhållande. Jag kommer alltid att värna om minnena vi har skapat tillsammans", skrev Vonn på Facebook i samband med uppbrottet.

Men Vonn ångrar inte förhållandet.

– Jag var förälskad. Jag älskade honom och vi är fortfarande vänner, säger Vonn till Sports Illustrated.  

Vonn medger dock att hon fortfarande känner sig lite bitter över uppbrottet. 

"Han är väldigt envis"

– Jag önskar att han hade lyssnat mer på mig, men han är väldigt envis och gillar att få saker på sitt sätt. Jag hoppas att hans senaste comeback blir av. Jag hoppas att han får vinna turneringar igen, säger Vonn. 

Även Vonns familj kände av medieuppmärksamheten när stjärnparets kärlekssaga var färdigberättad och nyheten blev publik.

– Det är tufft nog att göra slut med en pojkvän, men det är ännu värre när man måste skriva ett pressmeddelande om det också, säger Vonns syster Karin. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag