Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Holmlunds nya makalösa framsteg

Anna Holmlund. Foto: Assistans för dig
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Anna Holmlund och Victor Öhling Norberg år 2014. Foto: YLWA YNGVESSON

IDRE. På måndag gästar Anna Holmlund Idrottsgalan tillsammans med Victor Öhling Norberg. 

Nu berättar skicrosstjärnan om förväntningarna inför galan - och flickvännens senaste framsteg:

– Hon har varit ute och gått 400 meter tillsammans med sin pappa, vilket är en fantastisk bedrift, säger Victor Öhling Norberg. 

Victor Öhling Norberg är nominerad till Årets prestation på idrottsgalan på måndag. Och han kommer att åka till Stockholm tillsammans med flickvännen Anna Holmlund. 

Tillställningen i Globen blir den första för "VÖN", som har stora förväntningar på kvällen:

– Jag hoppas det blir en schyst fest, och förhoppningsvis ett pris. Jag tycker att min prestation är utöver det vanliga, så det vore roligt att vinna. 

När inbjudan kom kändes det självklart för Victor Öhling Norberg att bjuda med Anna Holmlund. Nu ser de båda framemot festen:

– Det ska bli väldigt roligt att gå, och att gå med Anna. Många frågar mig hur det ska bli, om det blir jobbigt med alla praktiska grejer, men jag ser bara framemot det. 

Vilka förväntningar har Anna?

– Hon ser framemot det och pratat om det varje gång vi pratar, att det ska bli väldigt roligt. Det är roligt att hon vill komma ut och göra saker och vara ute bland medierna. Det ser jag som en styrka i henne, att hon vill göra det och bli starkare. 

 

LÄS MER: Här tar Anna Holmlund sina första steg 

"Hon blir starkare"

Victor Öhling Norberg berättar att flickvännen har gjort stora framsteg den senaste tiden. 

– Det händer mycket med kroppen, hon blir starkare och stabilare. Hon har varit ute och gått 400 meter tillsammans med sin pappa, vilket är en fantastisk bedrift, säger VÖN och tillägger:

– Det är fantastiskt roligt att se hennes utveckling med kroppen, att hon blir starkare, sedan är huvudet och minnet fortfarande som det är, och det är det som kommer att ta längst tid. Så vi får se. 

Victor Öhling Norberg var även nominerad till Jerringpriset, men gick inte vidare när de 14 nominerade skulle bli åtta. 

– Skicross är en lite för liten sport för att vi ska komma ut bland de stora massorna, även om Anna tog sig vidare när hon var nominerad för några år sedan. Det var fantastiskt stort, säger VÖN. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!