Anna Holmlund. Foto: Assistans för digAnna Holmlund. Foto: Assistans för dig
Anna Holmlund. Foto: Assistans för dig
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅNFoto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
 Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Anna Holmlund och Victor Öhling Norberg år 2014. Foto: YLWA YNGVESSONAnna Holmlund och Victor Öhling Norberg år 2014. Foto: YLWA YNGVESSON
Anna Holmlund och Victor Öhling Norberg år 2014. Foto: YLWA YNGVESSON

Anna Holmlunds nya makalösa framsteg

Publicerad

IDRE. På måndag gästar Anna Holmlund Idrottsgalan tillsammans med Victor Öhling Norberg. 

Nu berättar skicrosstjärnan om förväntningarna inför galan - och flickvännens senaste framsteg:

– Hon har varit ute och gått 400 meter tillsammans med sin pappa, vilket är en fantastisk bedrift, säger Victor Öhling Norberg. 

Victor Öhling Norberg är nominerad till Årets prestation på idrottsgalan på måndag. Och han kommer att åka till Stockholm tillsammans med flickvännen Anna Holmlund. 

Tillställningen i Globen blir den första för "VÖN", som har stora förväntningar på kvällen:

– Jag hoppas det blir en schyst fest, och förhoppningsvis ett pris. Jag tycker att min prestation är utöver det vanliga, så det vore roligt att vinna. 

När inbjudan kom kändes det självklart för Victor Öhling Norberg att bjuda med Anna Holmlund. Nu ser de båda framemot festen:

– Det ska bli väldigt roligt att gå, och att gå med Anna. Många frågar mig hur det ska bli, om det blir jobbigt med alla praktiska grejer, men jag ser bara framemot det. 

Vilka förväntningar har Anna?

– Hon ser framemot det och pratat om det varje gång vi pratar, att det ska bli väldigt roligt. Det är roligt att hon vill komma ut och göra saker och vara ute bland medierna. Det ser jag som en styrka i henne, att hon vill göra det och bli starkare. 

 

LÄS MER: Här tar Anna Holmlund sina första steg 

"Hon blir starkare"

Victor Öhling Norberg berättar att flickvännen har gjort stora framsteg den senaste tiden. 

– Det händer mycket med kroppen, hon blir starkare och stabilare. Hon har varit ute och gått 400 meter tillsammans med sin pappa, vilket är en fantastisk bedrift, säger VÖN och tillägger:

– Det är fantastiskt roligt att se hennes utveckling med kroppen, att hon blir starkare, sedan är huvudet och minnet fortfarande som det är, och det är det som kommer att ta längst tid. Så vi får se. 

Victor Öhling Norberg var även nominerad till Jerringpriset, men gick inte vidare när de 14 nominerade skulle bli åtta. 

– Skicross är en lite för liten sport för att vi ska komma ut bland de stora massorna, även om Anna tog sig vidare när hon var nominerad för några år sedan. Det var fantastiskt stort, säger VÖN. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag