Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ajdarevic tillbaka – efter sin timeout

Se senaste avsnittet av ”Allsvenska juryn” med Expressens Noa Bachner, Daniel Kristoffersson och Philip Gadd.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Astrit Ajdarevic är tillbaka från sin timeout. 

Under torsdagen var han på Kaknäs för att träna individuellt - och i slutet av nästa vecka väntas han ansluta till normal träning med övriga truppen. 

– Det går åt rätt håll för Astrit och han körde individuellt på Kaknäs under torsdagen, säger sportchefen Bosse Andersson. 

Det var den 16 juli som Djurgården meddelade att mittfältaren Astrit Ajdarevic skulle ta en timeout från fotbollen. Han har sedan dess tränat på egen hand och inte varit med resten av laget på träningsanläggningen Kaknäs. 

Tillbaka från sin timeout 

– Till alla mina vänner som hört av sig senaste tiden kan jag hälsa att jag och min familj mår bra. Jag kommer att ta en paus från fotbollen för att förhoppningsvis snart återvända fullt motiverad för att göra det jag älskar mest. 

- Tack för all förståelse Henke, Bosse och resten utav laget. Tills dess lycka till laget, sa Ajdarevic då till Djurgårdens officiella hemsida. Efter det har det i sociala medier spridits bilder där han kör individuella träningspass med en personlig tränare. 

För en vecka sedan hade klubben och spelaren en ny avstämning och nu, nästan en månad senare, ser timeouten ut att vara över. 

”Det går åt rätt håll” 

Han tränade inte med övriga truppen under torsdagen men var tillbaka på träningsanläggningen Kaknäs och körde individuellt. Han kommer inom kort att ansluta till träning med övriga laget. Något som lär ske i slutet av nästa vecka.

– Det går åt rätt håll för Astrit och han körde individuellt på Kaknäs under torsdagen. Han kommer inte vara med och köra med övriga gruppen den här veckan. Sedan ska vi ha en ny avstämning någon gång nästa vecka och då kan han återgå till träning med den övriga truppen, säger sportchefen Bosse Andersson. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.