Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

22-årig rugbyspelare spårlöst försvunnen

Foto: South Wales Police
Foto: Nelson RFC

En stor polisinsats pågår i södra Wales. 

Det efter att den 22-åriga rugbyspelaren Brooke Morris är försvunnen. 

Hon saknas efter en utekväll i fredags, det uppger bland annat BBC.

Brooke Morris, som spelar i rugbyklubben Nelson RFC i division 1, var på en utekväll i fredags. Men efter att hon fått skjuts hem tidigt i lördags morse är 22-åringen försvunnen.

Brooke Morris, från Merthyr Tydfil i södra Wales, har inte synts till sedan 02.30 i lördags och nu pågår en stor sökinsats i området. 

Ett stort antal poliser och även medlemmar i klubben Nelson RFC deltar i sökandet efter den 22-åriga kvinnliga rugbyspelaren. 

I helgen letade över 100 personer efter Brooke Morris, men utan framgång.  

Insatsen är komplicerad eftersom terrängen i området man söker efter 22-åringen är bergigt och kuperat. Och även bergsklättrare deltar i letandet. 

”Vi kommer att styra upp en sökning i en specifik terräng. Du måste vara fysisk fit, ha god lokal kunskap om området och ha på dig lämpliga kläder”, skrev klubben på sin Facebook-sida i helgen. 

”Extremt orolig” 

Polisen i Wales tror inte att Nelson RFC-spelaren någonsin kom hem till sitt hem i lördags, det uppger BBC.

Den walesiska polisen rapporterar på tisdagen att man är alltmer bekymrad över vad som har hänt Brooke Morris och att hennes familj är ”extremt orolig”. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.