Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Sköna hem i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Sandra Igelström och Kristoffer Larsson, båda i dag 28, hittade inspiration på Pinterest till sitt nya hus. Foto: Maria Hofmann Jarefalk

25-åringarna byggde hus på landet: ”Avgudar utsikten”

För Sandra och Kristoffer blev drömmen om ett eget hus på landet verklighet när de kom över en tomt i sörmländska Taxinge. Med utsikt över stora ängar med betande hästar har de byggt sitt drömhem med ett vilsamt och naturnära uttryck som smälter in fint i det vackra landskapet runtomkring.

Isabelle Olander

Att bo i ett hus som man byggt själv, med allt vad det innebär, är något som ger lite extra tillfredställelse, och kanske speciellt när man är så ung som Sandra Igelström och Kristoffer Larsson. De var bara lite drygt 25 år när de bestämde sig för att bygga sitt eget hus. Ett stort steg när man aldrig ens ägt ett hus tidigare, men båda är mer än nöjda med att de vågade och det blev precis så underbart som de hade hoppats på.

– Vårt hem betyder otroligt mycket och jag är stolt över att vad vi har lyckats åstadkomma med tanke på att vi påbörjade bygget i så unga år, säger Sandra.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Sköna hem är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill