Sparsam diskborste

Diskborste med gummihållare som sparar på diskmedlet och miljön. Pumpvänlig med metallfjäder, som bildar skum för hela disken. Finns i flera färger, 229 kronor på Cervera.

Så tyckte experterna 

PELLE JOHANSSON, köksmästare på restaurang Ulla Winbladh och TV4:s Förkväll. 

Flopp!  – Den är väldigt söt och fin och påminner om en getingrumpa! Men tyvärr är den ingen succé. Hållaren sitter inte fast i underlaget, vilket gör att den lätt flyger iväg. Den korta borsten gör det svårt att 

diska glas. Dessutom behöver gummihållaren diskas i sig… Idén är skön och formen vacker, men det räcker inte till, så det blir flopp.

RENÉE VOLTAIRE, matkreatör och kokboksförfattare.

Flopp! – Det här kan vara en början på något bra, men borsten är liten som en rotfruktsborste och för kort att jobba med. Hela armen blir smutsig när man använder den. Jag gillar annars att den är liten och gullig, men funktionen är dock viktigare än designen. Kanske kan den användas till olivolja och pensla ugnsformar och plåtar med i stället? 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!