Foto: Martin Cederblad

Skapa ett vackrare hem med Sköna hem Collection!

Låt oss presentera Sköna hems unika textilkollektion! Våra inredare fick fria händer att skapa helt nya sängkläder, dekorationskuddar och throws – de perfekta byggstenarna för dig som vill inreda stilsäkert och uppdatera ditt hem med enkla medel.

Sköna hem lanserar hemtextilier för bädd och vardagsrum. Det fiffiga med Sköna hem Collection är att oavsett vilka produkter du faller för så kommer färger och mönster fungera väl ihop.

Vi har arbetat med tidlösa mönster. Det aktuella uppstår i färgvalen och kombinationerna. Beroende på hur du mixar kan intrycket bli lugnt och lantligt, urbant och elegant eller coolt och trendigt.

Plocka och matcha dina favoriter och skapa ditt personliga uttryck i ditt hem!

Beroende på hur du mixar kan intrycket bli lugnt och lantligt, urbant och elegant eller coolt och trendigt.

Sköna hems inredare Marie Wärme och Karolina Karlsson.

Bakom kollektionen står våra skickliga inredare Karolina Karlsson och Marie Wärme. Som medarbetare på Sveriges största inredningsmagasin skapar de hela tiden vackra och inspirerande miljöer.

Det är ett jobb med stort kreativt utrymme och tillgång på fantastisk design – ändå kan det vara svårt att hitta precis vad de vill ha och uttrycka.

– Ofta vill man ha helt andra färger än de som erbjuds. Och jakten på den perfekta kudden tar ju aldrig slut, säger Karolina.

– När vi började prata om att skapa en helt egen kollektion landade vi direkt i att det skulle handla om tyg. Textilier är det enklaste och mest effektiva sättet att förändra en inredning på, menar Marie.

Sköna hem collection bjuder på ett helt gäng kuddar att mixa och matcha!

För dekorationskuddarna var linne det självklara valet då materialet rymmer så många kvaliteter. Alltifrån finvävd struktur till grov, tvättad. Dessutom är det miljövänligt.

Vi vill göra det lätt att blanda mönster, och byta uttryck hemma efter säsong, trend och humör!

– Det finns så mycket roligt man kan göra med kuddar! För oss var det viktigt att ha varierade storlekar – dekorationskuddarna finns i fyra olika format – men framförallt har vi arbetat oerhört mycket med färgerna och mönstren.

Vi har velat göra det lättare för folk att blanda mönster, och på ett enkelt sätt kunna byta uttryck hemma efter säsong, trend och humör, säger Karolina.

Den handgjorda känslan genomsyrar hela kollektionen. Här syns spår av penseldrag, färgerna skiftar mjukt, ränderna har en behaglig oregelbundenhet.

Perfekt operfekt, helt enkelt!

Sköna hem Collection säljs hos Bondeco

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!