Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: H&M

Glamour à la 1980-tal i H&M Homes julkollektion

Det har blivit dags för H&M Home att visa upp hur julen ser ut 2019 och här snackar vi både rustika fuskpälsplädar och mängder av guld... Vi har valt ut bästa köpen. 

Det är den härliga tiden på året då inrednignsbutikerna släpper sina julkollektioner! Åhlens bjöd på gammaldagslantlig stil medan Granit körde helt och hållet på svartvitt. Nu har turen kommit till H&M Home att visa upp hur julen ska dukas upp, hur granen ska pyntas och hur soffan ska dekoreras för maximalt julmys.

Rustikt med fuskpäls och glamour med guld

H&M Slår på stort och visar upp två julstilar. En rustik del full av naturliga färger, granris och fuskpäls och så en riktigt glamourös stil som ger oss vibbar av 1980-tal med röd sammet, julrosor, mängder av gulddetaljer och glittrande stjärnor. Vi faller lite extra för alla fina dekorationer till julgranen som sammetskulorna, och papperspyntet med glittriga kanter. 

Gröna toner och mycket kransar bli är perfekt för den som gillar en enkel rustik jul.Gröna toner och mycket kransar bli är perfekt för den som gillar en enkel rustik jul.Gröna toner och mycket kransar bli är perfekt för den som gillar en enkel rustik jul.
Gröna toner och mycket kransar bli är perfekt för den som gillar en enkel rustik jul. Foto: H&M
H&M Home satsar mycket på fuskpäls på både kuddar och plädar i år.H&M Home satsar mycket på fuskpäls på både kuddar och plädar i år.H&M Home satsar mycket på fuskpäls på både kuddar och plädar i år.
H&M Home satsar mycket på fuskpäls på både kuddar och plädar i år. Foto: H&M
Fuskpälsen passar även i sängen och ger en härligt rustik  känsla av fjällstuga.Fuskpälsen passar även i sängen och ger en härligt rustik  känsla av fjällstuga.Fuskpälsen passar även i sängen och ger en härligt rustik  känsla av fjällstuga.
Fuskpälsen passar även i sängen och ger en härligt rustik känsla av fjällstuga. Foto: H&M
H&M:s dukar är utsmyckade med både granbarr och julrosor i jul.H&M:s dukar är utsmyckade med både granbarr och julrosor i jul.H&M:s dukar är utsmyckade med både granbarr och julrosor i jul.
H&M:s dukar är utsmyckade med både granbarr och julrosor i jul. Foto: H&M
På bordet dukas det upp med mänger av glänsande gulddetaljer.På bordet dukas det upp med mänger av glänsande gulddetaljer.På bordet dukas det upp med mänger av glänsande gulddetaljer.
På bordet dukas det upp med mänger av glänsande gulddetaljer. Foto: H&M

 

 

Även i sovrummet kan man fixa julstämning med gröna sängkläder.Även i sovrummet kan man fixa julstämning med gröna sängkläder.Även i sovrummet kan man fixa julstämning med gröna sängkläder.
Även i sovrummet kan man fixa julstämning med gröna sängkläder. Foto: H&M
Gröna kvistar höjer även det julstämningen i sovrummet.Gröna kvistar höjer även det julstämningen i sovrummet.Gröna kvistar höjer även det julstämningen i sovrummet.
Gröna kvistar höjer även det julstämningen i sovrummet. Foto: H&M
H&M Home ger oss ordentligt med 1980-talsvibbar med det här glamouröst dukade julbordet överöst av guld, spetsiga stearinljus och stora maffiga blommor.H&M Home ger oss ordentligt med 1980-talsvibbar med det här glamouröst dukade julbordet överöst av guld, spetsiga stearinljus och stora maffiga blommor.H&M Home ger oss ordentligt med 1980-talsvibbar med det här glamouröst dukade julbordet överöst av guld, spetsiga stearinljus och stora maffiga blommor.
H&M Home ger oss ordentligt med 1980-talsvibbar med det här glamouröst dukade julbordet överöst av guld, spetsiga stearinljus och stora maffiga blommor. Foto: H&M
Även servis och glas har prytts med guldkant.Även servis och glas har prytts med guldkant.Även servis och glas har prytts med guldkant.
Även servis och glas har prytts med guldkant. Foto: H&M
Med ett par kuddar i grönt, rött och guld blir det julstämning i soffan.Med ett par kuddar i grönt, rött och guld blir det julstämning i soffan.Med ett par kuddar i grönt, rött och guld blir det julstämning i soffan.
Med ett par kuddar i grönt, rött och guld blir det julstämning i soffan. Foto: H&M
Även här ser vi 1980-tal med rosa, rött och stora blommor.Även här ser vi 1980-tal med rosa, rött och stora blommor.Även här ser vi 1980-tal med rosa, rött och stora blommor.
Även här ser vi 1980-tal med rosa, rött och stora blommor. Foto: H&M
Fint inslagningspapper och rosetter blir stämningsfullt under granen.Fint inslagningspapper och rosetter blir stämningsfullt under granen.Fint inslagningspapper och rosetter blir stämningsfullt under granen.
Fint inslagningspapper och rosetter blir stämningsfullt under granen. Foto: H&M

 

Sköna hems favoriter ur julkollektionen

Julrött sammetsöverkast

Sammetsöverkast som du lika gärna kan slänga i soffan som över sängen. Läs mer och köp här

Fint papperspynt till granen

Julgranspynt i papper med glittrande kanter. Läs mer och köp här.  

Julgranskulor i sammet

Julgranskulor i matt sammet hänger vi gärna i granen. Finns även i guldgult och grönt. Läs mer och köp här.  

Julgranskula i form av ekollon

En julgranskula i antikbehandlad metall formad som ett ekollon. Läs mer och köp här.  

Glittrande pappersgirlang

Söt pappersgirlang i vitt och guldglitter. Läs mer och köp här.  

Grön velourkudde

En grön velourkudde med grafiskt mönster kan man absolut låta ligga kvar efter jul. Läs mer och köp här.  

Julkudde extra allt

En julkudde som helt klart drar blickarna till sig i soffan! Läs mer och köp här

Löpare till nyår

Den här paljett-löparen passar perfekt till nyår! Läs mer och köp här. 

 

Läs mer: Tjuvtitta på julen hos Ikea