Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Ellos Home/Oscar & Clothilde/Ellos Home

7 presenttips till mors dag – om du vill överraska med annat än blommor!

Uppdatera mors dag-gåvan och ge bort något annat än blommor i år – här har vi valt ut 7 fina saker som gör hemmet extra härligt!

1. Vacker vas i ribbat glas

En vackert formad vas kan stå framme även utan blommor i. Stilrena Diana är gjord av glas och har ribbad struktur. Mer info och köp här (länk till Ellos).

Tips! För en annorlunda presentation, ge bort vasen med en vacker bukett snittblommor i. 

Foto: Ellos

2. Exklusivt doftljus

Ett väldoftande doftljus är alltid en uppskattad gåva och med en vacker behållare kan presenten leva vidare länge. Doftljuset Muse Blanc av Jonathan Adler förvandlas efter ljuset brunnit upp till en dekorativ keramikskål. Mer info och köp här (länk till Oscar & Clothilde).

Foto: Oscar & Clothilde

3. I stället för blommor – en tavla med blomstermotiv

Låt mamma njuta av vackra blommor året runt! Tavlan Fjäderlätt med blommor i drömmiga pastelltoner är en av tavlorna ur Sköna hems kollektion Flower Collection, en bildserie med foton av de vackraste blomsterarrangemangen ur inredningsreportagen i magasinet. Mer info och köp här (länk till NOA Gallery).

Foto: Karl Anderson Photography©

4. Fint orange tillskott till köket

Gillar mamma att dricka te är denna läckra tekanna en perfekt present. Från Le Creuset, mer info och köp här (länk till Åhléns).

Foto: Åhléns

 

5. En vacker kruka till balkong eller uteplats

Klassiska terrakottakrukor blir bara vackrare ju längre de används. Krukan Köpenhamn är vackert utsmyckad och handgjord enligt traditionellt hantverk i Toscana, inget exemplar är det andra likt. Mer info och köp här (länk till Royal Design).

6. Ett mjukt badlakan – perfekt till sommarens första dopp

Att svepa in sig i en alldeles ny och mjuk bomullshandduk är en härlig känsla! Förhöj upplevelsen ytterligare med ett vackert jacquardvävt blommönster som i badhandduken Gloria, Mer info och köp här (länk till Ellos Home).

Foto: Ellos Home

7. En mysig lykta till uteplatsen

Med en mysig ljuslykta kan sommarens grillkvällar fortsätta långt in i natten. Stilrena ljuslyktan Pure Nordic är gjord av pulverlackerad järn som får en vacker patina när den står utomhus. Mer info och köp här (länk till Confident Living).

Foto: Confident Living

LÄS MER: 7 picknickkorgar och kylväskor – för våren och sommaren
LÄS MER: 7 tips – så lyckas du med odlingen på balkongen