Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: SVT

Det händer i nya ”Hemma hos inredningsarkitekten” på SVT

Hur inreder inredningsarkitekterna själva? Nu får vi äntligen följa med hem till sex svenska inredningsarkitekter i deras unika och personliga hem. Det nya tv-programmet ”Hemma hos inredningsarkitekten” har premiär den 23 mars. 

I programmet får vi följa sex av Sveriges främsta inredningsarkitekter och titta in i deras inspirerande hem. Det blir allt ifrån engelsk landsbygd till svensk ytterskärgård. 

I det första avsnittet får vi följa med hem till Beata Heuman. Hon bor med sin familj i ett townhouse på tre våningar med en liten trädgård i London alldeles vid Themsen.

Här hänger hon tavlor ända upp i taket och inreder med egenproducerade möbler med böljande former. 

Beata Heuman är uppvuxen i Skåne och blandar engelskt och svenskt i sin inredning.Beata Heuman är uppvuxen i Skåne och blandar engelskt och svenskt i sin inredning.Beata Heuman är uppvuxen i Skåne och blandar engelskt och svenskt i sin inredning.
Beata Heuman är uppvuxen i Skåne och blandar engelskt och svenskt i sin inredning. Foto: SVT
I programmet beskriver Beata att hon vill att varje rum ska sjunga.I programmet beskriver Beata att hon vill att varje rum ska sjunga.I programmet beskriver Beata att hon vill att varje rum ska sjunga.
I programmet beskriver Beata att hon vill att varje rum ska sjunga. Foto: SVT
Beata tycker att man ska använda mönster och färger fantasifullt och fritt.Beata tycker att man ska använda mönster och färger fantasifullt och fritt.Beata tycker att man ska använda mönster och färger fantasifullt och fritt.
Beata tycker att man ska använda mönster och färger fantasifullt och fritt. Foto: SVT

Delar med sig av inredningsknep 

Medverkar gör också Jonas Bohlin, Carouschka Streijffert, Shideh Shaygan, Lucas Morten och Martin Brudnizki. 

Inredningsarkitekterna delar med sig av sina bästa knep och tips när det kommer till material, möblering och färgval. Det blir en mix av färgsprakande mönster och naturnära toner. 

Det som för dem alla sex samman är att de alla vill skapa ett hem som är en hållbar, personlig plats att leva i och njuta av.

LÄS MER: Hyresrätt med hotellkänsla – lyx i fokus hos Susanne och Andreas

LÄS MER: Herrgården blev skådespelarens paradis efter familjetragedin