Ploppar för kastrullen

Fyra gummiploppar att ställa grytan på, finns i flera färger, 150 kr, Designtorget.

Så tyckte experterna

Erika Sjöblom,

servitris på Göken restaurang & bar, Stockholm

- Flopp! De är för lätta att slarva bort, en kommer garanterat att försvinna! De är roliga att ta på, och jag gillar färgerna, man blir glad av dem! Jag tycker att det är en bra present. Framförallt tror jag att unga personer som precis flyttat hemifrån kommer att uppskatta dem. Det är kul att de är lösa, men det negativa är att de är så små och alldeles för lätta att tappa bort.

Oscar Wilund, säljare på Lagamati, Stockholm

- Flopp! De är roliga, men rent funktionsmässigt funkar de inte. De är för lätta att tappa bort och hur gör man när man vill flytta runt kastrullen vid bordet? Jag tycker de ser ut som godis, man får lust att äta upp dem! 150 kronor är för dyrt. Man skulle kunna köpa ett flerpack, för en kommer hela tiden att försvinna. Mitt tips är att köpa studsbollar som man delar på mitten och använder, mycket billigare och lika bra!    

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!