Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Våren hos Ellos home är en rosa vitaminkick – här är bästa köpen!

Våren hos Ellos home öser på med 2019 års heta färg – varm korall. Kollektionen bjuder också på nya vardagsfavoriter – här är bästa köpen!

Nytt år, nya inredningstrender!

Och allra trendigast i vår är en varm korallton i mittemellan orange och rosa. I alla fall om man får tro Pantone, vars färggurus utsett ”Living coral” till 2019 års hetaste färg.

En färgvind som inredningsjätten Ellos home plockat upp i första delen av sin vårkollektion, som går i en frisk palett av kallaste ljusrosa, ljungrosa, nude, härlig korall och mörka stänk av rost.

LÄS MER: 10 starkaste inredningstrenderna 2019

Sammet är fortfarande det trendande materialet och ger våra hem en maffig, luxuös look. 2019 får inredningen vara överdådigt och flådigt, så länge materialen är lyxiga och hållbara.

2018 var året då vi gick från grått till mjukare nyanser av beige och brunt. Vårkollektionens andra del är mer vilsamt minimalistisk och jordnära. Här hittar vi ett helt gäng nya vardagsföremål i tvättat linne, bomull, naturfärgat trä och lergods med känsla av handverk. Framför allt mycket nya bastextilier. Tidlöst och hållbart. Svarta detaljer stramat upp och ger kontrast.

Några av produkterna ur vårkollektioen har smyglanserats och finns redan i butik. Andra har säljsstart under januari och februari. Här är Sköna hems favoriter bland nyheterna!

10 bästa köpen hos Ellos home våren 2019

1. Färgat glas är så snyggt! Rosa vas till vårens blommande kvistar. Läs mer och köp här.

2. Mjuk roströd matta med silkekänsla och fina färgskiftningar. Finns i flera storlekar. Läs mer och köp här.

3. 2019 ser vi mjuka och bulliga former. Den här sammetsfåtöljen med svarvade träben får gärna flytta in hos oss! Läs mer och köp här.

4. Kolonnformade pelarbord kommer stort! Det här soffbordet har fått en snygg materialmix i marmorskivan. Läs mer och köp här.

5. Sittpuffen får en smäckrare, mer lättplacerad form 2019. Den här raringen påminner om en tulpanknopp. Ej i butik än. 

6. Fluffig fuskpäls är så härligtatt mixa strukturer med. Den här ljuvliga saken i rosa känns vårpigg. Läs mer och köp här.

7. Mera mattor! Den här handtuftade snyggingen med färgblock får in hela vårens färgpalett i hemmet. Katjing! Läs mer och köp här.

8. Fina nyheter i familjen skandinaviska trästolar! Sitsen är av vackert flätat rep. Säljs i 2-pack. Läs mer och köp här.

9. En snygg throw av linne är vårens måste-köp! Släng den över sängen, i soffan eller över fötterna i hängmattan! Ej i butik än.

10. Hej snäckformad sänggavel för den där luxuösa, inbjudande sovrumslooken! Läs mer och köp här.

Läs mer:

20 nya trendfärgerna 2019 för ett vackrare hem!

Så ser vardagsrummet ut 2019 – här är nya stilarna

Köksspecial 2019 – 3 starka (och ursnygga) trender + nyheter för köket!