Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sköna hems inredningskurser

Sköna hems populära inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Om du älskar inredning och vill få mer kunskap finns det en kurs för dig!

Här är inredningskurserna vi kan erbjuda:

Grundkurs

Grundkurs de luxe

Fortsättningskurs

Avancerad projektarbeteskurs

Möt våra kunniga kursledare.

Se vårt hotellerbjudande för kursdeltagare i Stockholm.

Ge bort en kurs till någon du tycker om!

Artikel om våra inredningskurser.

Sköna hems kurser – Boka nu!

Inredning grundkurs

Kursen vänder sig till dig som har ett stort intresse för inredning och vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg att själv kunna försköna ditt hem. Läs mer och boka här.

Grundkurs de luxe – 3 dagar

Kursen vänder sig till dig som har ett stort intresse för inredning och vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg. Denna utökade deluxe-kurs ger ännu mer tid för projektarbete och fördjupning. Läs mer och boka här.

Inredning fortsättningskurs

På fortsättningskursen går vi djupare in i inredningens underbara värld och ger ännu mer kunskap inom ljussättning, färglära, material och form. Läs mer och boka här.

Avancerad projektarbeteskurs

Vår avancerade projektarbetskurs är en praktiskt orienterad kurs för dig som vill utvecklas ännu mer och gå djupare in på bland annat materiallära, behovsanalyser och trender. Läs mer och boka här.

Företagskurser i inredning

Sköna hem erbjuder anpassade inredningskurser för företag. Dessa kurser skräddarsys och offereras utifrån varje företags specifika behov. Läs mer och gör en förfrågan här. Läs mer och boka här.