Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

I dag lanseras Bondeco – nya onlinebutiken för inredning!

Hos Bondeco – den nya inredningsbutiken på nätet – hittar du utvald inredning i alla prisklasser. Här bjuder vi på Sköna hem dessutom på inspiration, shoppingtips, stylingidéer och de hetaste trenderna som gör ditt hem personligt och levande!

Hos Bondeco kan du som vill shoppa ny inredning till ditt hem hitta ett brett urval av vackra och hållbara produkter och samtidigt få inspiration och stylingtips från Sveriges ledande inredningsmagasin, som Sköna hem, Lantliv och Allt i hemmet.

I den nya nätbutiken finns välkända varumärken som Lexington, Day home, Voluspa, Himla, Design house Stockholm, Kay Bojesen och House Doctor, men även mindre märken med produkter som utmärker sig vad gäller design, god kvalitet och pris.

Claes Blom, chefredaktör Sköna hem. Foto: Peter Knutson Foto: Copyright ©Peter Knutson .All Rights Reserved. .D

Just nu hittar du de senaste kuddtrenderna från Milano. Sköna hems chefredaktör Claes Blom har valt ut 12 snygga och stilsäkra kuddar i vintersäsongens fräscha, nordiska trendfärger och med inspirerande mönstervärldar. Blanda och ge med snö, granit, granbarr och svart mylla!

– Med Bondeco vill vi göra steget från inspiration till shopping närmare och enklare. Vår ambition är att skapa en inspirerande och lustfylld shoppingupplevelse kombinerat med alla de fördelar som finns med e-handel när det gäller konkurrenskraftiga priser, brett utbud och snabba leveranser, säger Maja Kärrlander Örup, chef på Bondeco.

Bondeco är ett samarbete mellan Adlibrisgruppen och Bonnier Magazines & Brands.

– Med Sköna Hem, Lantliv, Allt i Hemmet, Gods & Gårdar, Hem & Antik och Gård & Torp har vi på Bonnier Magazines & Brands de största och starkaste inredningsvarumärkena på den svenska marknaden. Våra redaktioners passion, fingertoppkänsla och djupa kunskap inom inredning tillsammans med Adlibris erfarenhet och kunskaper kommer att göra Bondeco till den starkaste e-handeln för inredning, säger Daniel Frodin, publisher och ansvarig för Bondeco på Bonnier Magazines & Brands.

Butiken är öppen: Bondeco.se!