Foto: H&M

H&M Home släpper designsamarbete med Jonathan Adler!

H&M Home släpper sitt allra första designsamarbete! Och designern i fråga är ingen mindre än Jonathan Adler!

Den amerikanske designern, keramikern och författaren Jonathan Adler har gjort sig känd för sin lekfulla, kaxiga och ofta humoristiska design. Och nu kommer vi alltså få njuta av Adlers coola design till H&M-priser!

Skulpturer, vaser och textil i kollektionen

Samarbetet kommer att innehålla skulpturer, vaser, brickor, lådor, muggar, ljus samt kuddar och en filt. De starka färger och mönster som är Adlers signum syns tydligt i samarbetet. På bilden nedan (som råkar vara tagen i Adlers eget vardagsrum) kan vi ana några av produkterna i samarbetet, som kuddarna, solen i mässing, vaserna, doftljuset, skulpturerna och brickan. 

Vi faller lite extra för de fantastiska vaserna... och kuddarna! 

Jonathan Adler bland ett urval ur kollektionen i samarbete med H&M Home Foto: H&M

– Det har varit en dröm att samarbeta med H&M Home. Jag hoppas innerligt att folk ska uppskatta kollektionen lika mycket som jag gillade att designa den (men mest hoppas jag att jag nu kan kalla mig svensk hedersmedborgare!) säger Jonathan Adler.

Datumet att boka in i kalendern är 14 november. Vi kan inte tänka oss något annat än kraschade webbsidor och köer utanför butikerna så var redo...

Läs mer: Ikeas nya kollektion i samarbete med Off-Whites Virgil Abloh är här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!