Foto: H&M Home

Nu finns Diane von Furstenberg x H&M Home i butik! Här är Sköna hems favoriter

Nu släpps äntligen Diane von Furstenbergs samarbete med H&M Home. Hon gjorde sig ett namn som modedesigner med ikoniska mönster och färgsprakande kollektioner – och nu kan vi lägga vantarna på von Furstenberg-design till H&M-priser!

H&M Home fortsätter sitt samarbete med namnkunniga designers, Jonathan Adler var först ut och nu har turen kommit till den internationellt erkända Diane von Furstenberg. Den belgisk-amerikanska modedesignern är känd för sina ikoniska mönster och färgsprakande kollektioner och genom samarbetet med H&M Home vill von Furstenberg inspirera till en färgstark och mer personlig stil i hemmet.

”Jag är exalterad över det här samarbetet, framför allt eftersom jag har en stor passion för inredning. Hemmet är en plats som är både avslappnande och stärkande, där man verkligen kan ’äga’ en stil eller en känsla. Jag har en enda inredningsregel; att ditt hem ska spegla den du är. Jag vill att du ska kunna skapa en plats där du känner dig bekväm, samtidigt som den uttrycker din personlighet”, säger Diane von Furstenberg.

Vaser, kuddfodral, plädar och doftljus i kollektionen

Samarbetet innehåller 31 olika produkter, bland annat vaser, kuddfodral, plädar och doftljus. Vi ser de djärva djurprints som blivit Diane von Furstenberg signum, starka färger som klart rosa och orange i kontrast till svart och vitt och mönster av målade läppar.

”Mönstren i H&M Home-samarbetet är väldigt ikoniska. ”Diane” skapade jag för 20 år sedan när jag startade företaget, medan mönstret med läpparna kommer från en målning Andy Warhol gjorde av mig. Personligen älskar jag djurmönster – zebra är väldigt DVF – och även levande orange och rosa, men monokromt svartvitt är också väldigt chic. Hela kollektionen är fantastisk och jag kan inte vänta på att få dela den med alla,” säger Diane von Furstenberg.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
1 AV 3
Foto: H&M Home
2 AV 3
Foto: H&M Home
3 AV 3
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Inredningskollektionen släpps i butik och online på fredag den 16:e april.

Sköna hem väljer 5 favoriter ur kollektionen

1. Munblåst glasdekoration, vackert droppformad med mönster i djärva färger. Mer info och köp här (länk till H&M Home).

Foto: H&M Home

2. Servera med stil! Bricka i trä med högblank finish, djurmönster och Diane von Furstenbergs klassiska kedjemönster längs kanterna. Handtag på kortsidorna och sammetsklädd undersida ger brickan en lyxig känsla. Mer info och köp här (länk till H&M Home).

Foto: H&M Home

3. Zebraränderna går aldrig ur! Kuddfodral i vävd kvalitet av lin- och bomullsblandning med tryckt mönster och monokromt kantband. Vardera sida har olika mönster så du får två kuddar i en! Mer info och köp här (länk till H&M Home).

Foto: H&M Home

4. En kruka i lergods med rundad form och låg fot. Diane von Furstenbergs namnteckning är integrerad i det präglade mönstret. Mer info och köp här (länk till H&M Home).

Foto: H&M Home

5. Stort doftljus i stilsäker glasbehållare med lock. Doftar citrus, karamell, eukalyptus, läder och patchouli. Brinntid 45 timmar, diameter ca 11 cm och höjd ca 12 cm. Mer info och köp här (länk till H&M Home).

Foto: H&M Home

LÄS MER: Åhléns vårnyheter 2021 – här är Sköna hems favoriter för uteplatsen!
LÄS MER: Vårens nyheter från Ikea – här är Sköna hems favoriter!