Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Spana in Ellos Homes julkollektion 2019 – vi väljer guldkornen

Ellos Home visar upp sina nyheter för julen 2019 och här bjuds det på rustika linnedukar i rostrött, papperspynt till julgranen och stora vackra adventsstjärnor. 

Medan Granit klär julen i svartvitt valde H&M Home glamour och 1980-tal i sin julkollektion. Nu släpper Ellos Home sina nyheter för julen 2019 och här snackar vi ingen 1980-talsglamour, snarare ”i det enkla bor det vackra”. Mustiga vinterfärger och rustikt julpynt. Tvättat linne möter sammet och julrött möter senapsgult. 

Linnedukar och rottingstjärnor

Kollektionen bjuder på enkla ljusstakar i metall och stora adventsstjärnor i rotting. Bordet dukas med linnedukar och tygservetter och i fönstren hänger röda gardiner med diskreta julmönster. Väggarna dekorerar Ellos med mängder av adventsstjärnor i papper med fint urklippta mönster. Vi har valt ut guldkornen ur julkollektionen. 

Bland juldekorationerna syns både ljusstakar och små granar i metall.Bland juldekorationerna syns både ljusstakar och små granar i metall.Bland juldekorationerna syns både ljusstakar och små granar i metall.
Bland juldekorationerna syns både ljusstakar och små granar i metall. Foto: Ellos
Flera linnedukar på varandra är ett knep vi gärna snor till årets julbord!Flera linnedukar på varandra är ett knep vi gärna snor till årets julbord!Flera linnedukar på varandra är ett knep vi gärna snor till årets julbord!
Flera linnedukar på varandra är ett knep vi gärna snor till årets julbord! Foto: Ellos
Stjärnorna är gärna riktigt stora i år och vår vurm för rotting och halm fortsätter. Den här rottingstjärnan blir ett riktigt pampigt blickfång.Stjärnorna är gärna riktigt stora i år och vår vurm för rotting och halm fortsätter. Den här rottingstjärnan blir ett riktigt pampigt blickfång.Stjärnorna är gärna riktigt stora i år och vår vurm för rotting och halm fortsätter. Den här rottingstjärnan blir ett riktigt pampigt blickfång.
Stjärnorna är gärna riktigt stora i år och vår vurm för rotting och halm fortsätter. Den här rottingstjärnan blir ett riktigt pampigt blickfång. Foto: Ellos
Granen pryds med papperspynt hos Ellos.Granen pryds med papperspynt hos Ellos.Granen pryds med papperspynt hos Ellos.
Granen pryds med papperspynt hos Ellos. Foto: Ellos
Adventsstjärnor passar lika fint över sängen som i fönstret. De här säljs i set om två.Adventsstjärnor passar lika fint över sängen som i fönstret. De här säljs i set om två.Adventsstjärnor passar lika fint över sängen som i fönstret. De här säljs i set om två.
Adventsstjärnor passar lika fint över sängen som i fönstret. De här säljs i set om två. Foto: Ellos
Glöm inte att pynta köket! Ett par vackra kvistar höjer genast julstämningen.Glöm inte att pynta köket! Ett par vackra kvistar höjer genast julstämningen.Glöm inte att pynta köket! Ett par vackra kvistar höjer genast julstämningen.
Glöm inte att pynta köket! Ett par vackra kvistar höjer genast julstämningen. Foto: Ellos
Röda och gröna linneservetter blir härligt dramatiskt mot det mörkgrå.Röda och gröna linneservetter blir härligt dramatiskt mot det mörkgrå.Röda och gröna linneservetter blir härligt dramatiskt mot det mörkgrå.
Röda och gröna linneservetter blir härligt dramatiskt mot det mörkgrå. Foto: Ellos
En liten mistel inknuten i servetten fungerar utmärkt istället för servettring.En liten mistel inknuten i servetten fungerar utmärkt istället för servettring.En liten mistel inknuten i servetten fungerar utmärkt istället för servettring.
En liten mistel inknuten i servetten fungerar utmärkt istället för servettring. Foto: Ellos
Pyssla om klapparna lite extra så blir det riktigt stämningsfullt under granen.Pyssla om klapparna lite extra så blir det riktigt stämningsfullt under granen.Pyssla om klapparna lite extra så blir det riktigt stämningsfullt under granen.
Pyssla om klapparna lite extra så blir det riktigt stämningsfullt under granen. Foto: Ellos
Julstjärnan/pappersblomman Isabelle i härligt rosa ton.Julstjärnan/pappersblomman Isabelle i härligt rosa ton.Julstjärnan/pappersblomman Isabelle i härligt rosa ton.
Julstjärnan/pappersblomman Isabelle i härligt rosa ton. Foto: Ellos
Röda toner på sängkläder och en pappersstjärna på väggen ger julmys i sovrummet.Röda toner på sängkläder och en pappersstjärna på väggen ger julmys i sovrummet.Röda toner på sängkläder och en pappersstjärna på väggen ger julmys i sovrummet.
Röda toner på sängkläder och en pappersstjärna på väggen ger julmys i sovrummet. Foto: Ellos
Ellos visar upp många ljusstakar i enkla former i julkollektionen.Ellos visar upp många ljusstakar i enkla former i julkollektionen.Ellos visar upp många ljusstakar i enkla former i julkollektionen.
Ellos visar upp många ljusstakar i enkla former i julkollektionen. Foto: Ellos
Kudddfodralet Queenie har en lantlig känsla och passar lika bra att ha framme efter jul.Kudddfodralet Queenie har en lantlig känsla och passar lika bra att ha framme efter jul.Kudddfodralet Queenie har en lantlig känsla och passar lika bra att ha framme efter jul.
Kudddfodralet Queenie har en lantlig känsla och passar lika bra att ha framme efter jul. Foto: Ellos
Rustik glöggservis och linnetextil är Ellos julmelodi 2019.Rustik glöggservis och linnetextil är Ellos julmelodi 2019.Rustik glöggservis och linnetextil är Ellos julmelodi 2019.
Rustik glöggservis och linnetextil är Ellos julmelodi 2019. Foto: Ellos

Sköna hems favoriter ur julkollektionen

1. Söta snöflingor
Snöflingorna Glim passar lika bra i fönstret som över sängen eller på knopplisten. Kommer i set om två. Läs mer och köp här.

2. Stilren ljusstake
Hängande ljusstaken Minoo i metall är lätt att smycka personligt med gröna kvistar eller vackra sidenband. Läs mer och köp här

3. Stor adventsstjärna i rotting
Den handgjorda adventsstjärnan i rotting från PR Home är en given favorit i jul. Läs mer och köp här. 

4. Linneduk med rött mönster
Linneduken Valentina har en tvättad linnekvalitet och ett fint tryckt mönster i rött. 

5. Rosa pappersblomma
Den rosa pappersblomman Isabelle är lika fin släckt som tänd och skapar stämning på både väggar elleri fönster. Läs mer och köp här.  

6. Julgranspynt i papper
Pappersspiror i 2-pack blir perfekta att hänga i julgranen. Försluts med magnet när de inte används. Läs mer och köp här

7. Dekorationsgran
Prydnadsgran i metall med patinerad antikfinish står fint bland ljusstakarna på bordet. Höjd 25 cm. Läs mer och köp här. 

Läs även: Årets finaste adventskalendrar för vuxna 

Läs även: 7 skorstensfria eldstäder som fixar julmyset hemma