Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hösten 2019 hos Ellos Home – runda former och jordnära färger

Runda former, ljusa träslag och mustiga höstfärger. Spana in Ellos Homes höstnyheter för 2019.  Vi har valt ut guldkornen. 

Fylliga höstfärger som ockra, burgundy och senapsgul är säsongens viktigaste färger enligt Ellos home och de blandas upp med mängder av nyanser av beige och en gnutta grönt.

Runda former överallt

Formen för hösten 2019 är helt klart rund. De rundade kanterna syns på allt från soffor och stolar till lampor, vaser och bord. Rotting blandas med ljusa träslag, marmor och sammet. Ta en titt på höstkollektionen och se våra favoriter!

Runda sofford och höstiga färger syns hos Ellos hösten 2019.Runda sofford och höstiga färger syns hos Ellos hösten 2019.Runda sofford och höstiga färger syns hos Ellos hösten 2019.
Runda sofford och höstiga färger syns hos Ellos hösten 2019. Foto: Studio Bildbolaget
Divaner och dagbäddar är fina alternativ till soffor.Divaner och dagbäddar är fina alternativ till soffor.Divaner och dagbäddar är fina alternativ till soffor.
Divaner och dagbäddar är fina alternativ till soffor. Foto: Studio Bildbolaget
Ett spegelbord blir en kul detalj.Ett spegelbord blir en kul detalj.Ett spegelbord blir en kul detalj.
Ett spegelbord blir en kul detalj. Foto: Studio Bildbolaget
Runda former på soffan och bordet som ger en mjuk känsla.Runda former på soffan och bordet som ger en mjuk känsla.Runda former på soffan och bordet som ger en mjuk känsla.
Runda former på soffan och bordet som ger en mjuk känsla. Foto: Studio Bildbolaget
Linnefavoriten Candice har fått ny höstfärg.Linnefavoriten Candice har fått ny höstfärg.Linnefavoriten Candice har fått ny höstfärg.
Linnefavoriten Candice har fått ny höstfärg.
Även överkasten har fått härliga höstfärger.Även överkasten har fått härliga höstfärger.Även överkasten har fått härliga höstfärger.
Även överkasten har fått härliga höstfärger.
Burgundy, rostrött, och senapsgult blandas upp med vackert skogsgrönt.Burgundy, rostrött, och senapsgult blandas upp med vackert skogsgrönt.Burgundy, rostrött, och senapsgult blandas upp med vackert skogsgrönt.
Burgundy, rostrött, och senapsgult blandas upp med vackert skogsgrönt.
Ljusa träslag och rotting fortsätter att vara viktiga inslag i inredningen.Ljusa träslag och rotting fortsätter att vara viktiga inslag i inredningen.Ljusa träslag och rotting fortsätter att vara viktiga inslag i inredningen.
Ljusa träslag och rotting fortsätter att vara viktiga inslag i inredningen.
De runda formerna syns inte minst på matbord som blivit en stor trend.De runda formerna syns inte minst på matbord som blivit en stor trend.De runda formerna syns inte minst på matbord som blivit en stor trend.
De runda formerna syns inte minst på matbord som blivit en stor trend.
Ljusa träslag och många ljuskällor ger mysig höststämning.Ljusa träslag och många ljuskällor ger mysig höststämning.Ljusa träslag och många ljuskällor ger mysig höststämning.
Ljusa träslag och många ljuskällor ger mysig höststämning.
En riktigt mjuk och lurvig matta står på höstens önskelista.En riktigt mjuk och lurvig matta står på höstens önskelista.En riktigt mjuk och lurvig matta står på höstens önskelista.
En riktigt mjuk och lurvig matta står på höstens önskelista.
En sittpuff kan fungera som mer än sittmöbel i vardagsrummet.En sittpuff kan fungera som mer än sittmöbel i vardagsrummet.En sittpuff kan fungera som mer än sittmöbel i vardagsrummet.
En sittpuff kan fungera som mer än sittmöbel i vardagsrummet.
Räfflade väggar är en annan stor trend i höst.Räfflade väggar är en annan stor trend i höst.Räfflade väggar är en annan stor trend i höst.
Räfflade väggar är en annan stor trend i höst.
De runda formerna syns även i belysningen.De runda formerna syns även i belysningen.De runda formerna syns även i belysningen.
De runda formerna syns även i belysningen.
Beige har tagit över efter grå som favoritbasen.Beige har tagit över efter grå som favoritbasen.Beige har tagit över efter grå som favoritbasen.
Beige har tagit över efter grå som favoritbasen. Foto: Företag
Dagbädden fortsätter att vara en favorit.Dagbädden fortsätter att vara en favorit.Dagbädden fortsätter att vara en favorit.
Dagbädden fortsätter att vara en favorit. Foto: Företag

Sköna hems favoriter ur Ellos höstkollektion 2019

Vas i färgat glas, läs mer och köp här.

En riktigt lurvig och mjuk ryamatta är en favorit inför hösten, läs mer och köp här.

Sidobordet av spegelglas blir en kul detalj i vardagsrummet. Läs mer och köp här. 

Sittpuffen Stile i sammet och manchester blir utmärkt som sängbord i sovrummet. Läs mer och köp här. 

Matbord i ek med rundade kanter, läs mer och köp här. 

Rund fåtölj med retrovibbar, läs mer och köp här.

Påslakansetet candice i tvättat linne finns nu i härligt roströd, läs mer och köp här