Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Alcro

Gör som Ebba von Sydow och Emilia de Poret – våga måla väggarna svarta!

Nattsvarta väggar i sovrummet? Varför inte! ”Säker stil”-poddarna Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret har tagit fram sju väggkulörer med inspiration från modevärlden och garderobens klassiker.

Stilinspiratörerna och ”Säker stil”-poddarna Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret lanserar i höst ett samarbete med Alcro, där de plockat fram sju kulörer att måla hemmets väggar med.

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är duon bakom Säker stil.Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är duon bakom Säker stil.Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är duon bakom Säker stil.
Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är duon bakom Säker stil. Foto: Alcro

Inspirationen kommer så klart från modevärlden och garderoben, där favoriter som den vita skjortan eller den klassiska trenchcoaten fått agera förebilder. 

Kulören Truly Taupe är en baskulör inspirerad av en klassisk trenchcoat.Kulören Truly Taupe är en baskulör inspirerad av en klassisk trenchcoat.Kulören Truly Taupe är en baskulör inspirerad av en klassisk trenchcoat.
Kulören Truly Taupe är en baskulör inspirerad av en klassisk trenchcoat. Foto: Alcro
Emilia White ska ge en elegant bas såväl i innerstadslägenheten som i sommarhuset.Emilia White ska ge en elegant bas såväl i innerstadslägenheten som i sommarhuset.Emilia White ska ge en elegant bas såväl i innerstadslägenheten som i sommarhuset.
Emilia White ska ge en elegant bas såväl i innerstadslägenheten som i sommarhuset. Foto: Alcro

Bland kulörerna syns bland annat Säker stils signaturfärg Perfect Pink som är en ljust rosa nyans, den varmvita kulören Emilia White, Ebba Grey som är en neutral ljust grå kulör samt den nattsvarta Bold Black - något för den modiga!

Perfect Pink gör sig perfekt i ett dressing room, tycker Ebba och Emilia.Perfect Pink gör sig perfekt i ett dressing room, tycker Ebba och Emilia.Perfect Pink gör sig perfekt i ett dressing room, tycker Ebba och Emilia.
Perfect Pink gör sig perfekt i ett dressing room, tycker Ebba och Emilia. Foto: Alcro
Ebba Grey är en neutral ljust grå kulör som passar den skandinaviska inredningsstilen.Ebba Grey är en neutral ljust grå kulör som passar den skandinaviska inredningsstilen.Ebba Grey är en neutral ljust grå kulör som passar den skandinaviska inredningsstilen.
Ebba Grey är en neutral ljust grå kulör som passar den skandinaviska inredningsstilen. Foto: Alcro
Tanken med Bold Black är att den ska vara en lika säker kulör som de svarta klassiska plaggen i garderoben.Tanken med Bold Black är att den ska vara en lika säker kulör som de svarta klassiska plaggen i garderoben.Tanken med Bold Black är att den ska vara en lika säker kulör som de svarta klassiska plaggen i garderoben.
Tanken med Bold Black är att den ska vara en lika säker kulör som de svarta klassiska plaggen i garderoben. Foto: Alcro

De nya färgburkarna finns i butik i september.

LÄS MER: Färgen på väggarna påverkar ditt humör – läs det här innan du målar om
LÄS MER:
Inred för en kreativ sommar – bästa platserna för skapande i hemmet