Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Korall är 2019 års hetaste färg – här är Sköna hems favoriter!

Nytt år, nya trender! Och allra trendigast i år är en varm korallton i gränslandet mellan orange och rosa. Här är Sköna hems favoriter i årets kulör korall!

Nya året går i toner av korall. I alla fall om man får tro Pantone, vars färgexperter utsett ”Living Coral” till 2019 års hetaste färg. Och visst är det en härlig livsbejakande färg som för tankarna till vår, blommor och glädjefyllda dagar. Tillför lite läcker korall till hemmet för en omedelbar vitaminkick – här är Sköna hems favoriter just nu!

1. Vackert melerad pläd med frans runtom (vi älskar fransar!) från Himla i en varm och skön materialmix av linne och ull. Läs mer och köp här.

2. Färgat glas är så vackert! Inte minst nu när den bleka vintersolen stannar längre dag för dag. Muntra upp dig med ett fång vackra snittblommor och låt strålarna spela genom glaset! Läs mer och köp här.

3. Härligt mjuk linnekudde från Himla som bara blir vackrare ju mer den används och tvättas. Och man gillar ju att slippa stryka – på linne är skrynklor bara snyggt! Läs mer och köp här.

4. Tjock, lyxig frotté från Lexington är aldrig fel. Senare i vår kommer de med en massa härliga produkter i korallfärg – men låt oss mjukstarta i badrummet! Läs mer och köp här.

5. Inred för både ögat och näsan! Dekorativt och väldoftande är Voluspas ljus med doft av japansk persimon och röda vinbär. Läs mer och köp här.

6. Vi älskar de mönstrade blocktryckta lakanen från Reva Home – och inte minst det faktum att de sätter blommorna på sina underlakan! För en annorlunda, skön, ekologisk och ack, så vacker bäddning. Läs mer och köp här.

7. Tips: Samla flera vaser i koralltoner till ett oemotståndligt stilleben – fint både med och utan blommor. Läs mer och köp här.

8. Mer kuddar! För man kan ju inte få för många, eller hur? Dessutom är det väldigt snyggt att blanda olika strukturer och material i en harmoniserande färgskala. Denna ljuvliga sak i mongoliskt lammskinn kommer från Bloomingville. Läs mer och köp här.

9. Kan man bli glad av en lampskärm? Ja, tydligen! Flytta hem till mig, lilla apan, komsi komsi! Läs mer och köp här.

10. Snygga servetter gör så mycket för dukningen. Dessa fint mönstrade från Bungalow ger bordet att garanterat lyft. Läs mer och köp här.

Av: Li Winther

Läs mer:

TREND 2019: Så lyckas du med riktigt mörk inredning – 9 tips

Färgen på väggarna påverkar ditt humör – läs det här innan du målar om!

Premiär! Sköna hems nya färgkollektion 2019 med Caparol – se alla bilderna

Sätt rätt färg på dina väggar!

Lär dig vilka känslor du kan frammana med tapeter och väggfärg

33 avsnitt som hjälper dig att hitta rätt kulörer och färgkombinationer!

Sköna hems Hildur Blad, inredare och färgexpert, guidar dig