Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Stephanie Sifvert

Rania Shemoun Olsson: ”Drömmen om en pool bestämde valet av hus”

Premium Nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson är tacksam för att hon stod på sig och köpte en tomt med plats för en stor pool. Under det gångna coronaåret tillbringade hon och familjen många härliga soltimmar i den. Vardagskvalitet, lyx på hemmaplan och hög mysfaktor är viktigt för Rania. Välkommen på en exklusiv tur i hennes härliga hem!

I Rania Shemoun Olssons villa i Stockholmsförorten Älvsjö är ledstjärnorna ”mysigt, charmigt och busigt”. Svart, vitt och grått dominerar, och det svartvita går igen såväl exteriört, i den vita tegelfasaden som bryts av svarta fönsterkarmar och svart tak, som inomhus där kök och matplats går i svartvitt. Hemmet har sedan kryddats med möbler, kuddar och tapeter i nyanser av rosa och vinrött, samt hyllor och lampor i skinande mässing.

– Jag vill ha det snyggt och fint hemma, men inte stelt. ”Mysigt” är ändå viktigast för mig, säger Rania och bjuder på kaffe från familjens espressobryggare, en investering som höjt mysfaktorn i hemmet.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.