Chans att förvärva palats i Huddinge

Ett spektakulärt hem – mer likt ett palats är till salu i Huddinge. Inredningsstilen är noga genomtänkt med glasgranitgolv, italiensk marmor, kök i egyptisk ek och specialdesignade dörrar från Italien. Älskar du att ta ut svängarna, passa på, här är ditt drömhem!

Hall

Hallen med välkomnande dubbeldörrar specialdesignade i Italien. Du mottas här av underbart vackra glasgranitgolv i olika mönster. En imponerande trappa i italiensk marmor leder upp till det övre planet.

Kök

Kök med snickerier i egyptisk ek med en mahognyton. Vackra vitrindörrar på utvalda överskåp. Infällda spotlights samt en praktisk och snygg köksö som sammanbinder köket med matsalen. Vackra marmorbänkar samt påkostade detaljer såsom den exklusiva kökskranen och den svarta diskhon. Ljust kakel ovanför de generösa arbetsbänkarna.

Matplats

Sällskapsrum på 160 kvm ´har en öppen planlösning från vardagsrum och matsal in mot köket. Underbart vackra glasgranitgolv i olika mönster på hela planet och i det vackra taket finns effektfulla stuckaturer samt infällda spotlights.

Master bedroom

Masterbedroom med glasgranitgolv och slående utsikt.

Badrum

Ett helt underbart badrum som hämtat ur Tusen och en Natt! Effektfullt mörkt kakel och 2 underbara handfat från Dubai med guldfärgade detaljer. Även bidén och toalettstolen är från Dubai och går i samma stil. En stor jacuzzi med massagedusch.

Pool

Suterrängplanet har en stor och drömliknande SPA-avdelning med en läcker pool i mosaik att slappna av och svalka sig i. Vacker stuckatur i taket och genomgående kakel och klinker.

Se alla bilder på huset: Hemnet.

Läs också:

Detta döljer sig bakom fasaden – 35 hem med spektakulära rum

Herrgårdar till salu för max 5 miljoner kronor

Hyr ett eget slott på semestern – 7 favoriter just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!