Mest klickade på Hemnet i år – hemmen vi inte kunde låta bli att titta på

Brukar du surfa runt på Hemnet? Du är inte ensam. Under 2014 klickades det in på bostadssajten nästan en halv miljard gånger! Här är de tre bostäder som hade allra flest besökare. Känner du igen dem?

På plats tre: 58-miljonersvåningen i Stockholm

Den tredje mest populära bostaden på Hemnet i år var den här 437 kvadratmeter stora lägenheten på Östermalm. Det höga utropspriset gjorde våningen till dyraste lägenheten i Sverige – någonsin. Här kan du se mer av det lyxiga penthouset.

På plats två: Alien vs. Predator-huset i Kalmar

Silvermedaljen tar den här småländska science fiction-villan. Hemmet har en inredning inspirerad av Alien vs. Predator-filmerna, vilket fick det att sticka ut rejält. Vill du se mer av vad som mycket väl kan vara Sveriges mest spektakulära inredning?Här hittar du fler bilder.

På plats ett: Paprikahuset i Saltsjöbaden

Allra populärast på Hemnet i år var den här bostadsannonsen. På mäklarbilderna låg det nämligen paprikor högt och lågt i alla rum – till och med i tvättmaskinen! Nyfiken på hur det såg ut?Här kan du se fler bilder på paprikahuset.

Totalt lades det upp 198 155 objekt på Hemnet under 2014. Av dem var 55 934 stycken villor och 90 787 stycken bostadsrätter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!