Idyllisk sjötomt med storslagen havsutsikt till salu — här blir du herren på täppan

Sjötomten i Guldboda på Muskö beskrivs som den besitter en milsvid havsutsikt och av den mäktiga drönarfilmen över klippan med de charmiga nyrenoverade torpen och panoramafönstren som vätter ut mot havet kan vi bara hålla med — ta dig en titt och tappa hakan! 

En fantastisk sjötomt 45 minuter från 

Stockholm med 180 grader havsutsikt i en idyllisk skärgård. Längtar du till stillhet, lugn och tystnad är sjötomten på en klippsats på Muskö något just för dig — om inte annat måste du se den mäktiga drönarfilmen!

Foto: Nordstrands

Den 80 kvadratmeter stora huvudbyggnaden är ett smakfullt renoverat hus med tillhörande gästhus, bastu, gym och pool på den 5950 kvadratmeter stora tomtytan.

Huvudbyggnaden har stora fönster som vätter ut i tre olika väderstreck. Här finns en murad öppen spis, öppen planlösning och ett kök med sjöutsick.

Foto: Nordstrands

Här har man tagit tillvara på varenda skrymsle och vrå klippan besitter för att skapa en drömlik skärgårdsidyll. Uteplatserna är insprängda i berget och vid strandkanten en trappa ner finns en stenkaj i natursten. Det finns även möjlighet att bygga vidare på en huvudbyggnad med 210 kvadratmeter och 5 meter i takhöjd.

Foto: Foto: Nordstrand
Foto: Nordstrands

Här finns plats för gäster i de två gästhusen varav det ena har ett fönster med panoramavy ut mot havet. Och du kan åka på hörliga dagsutflykter till både Utö eller Nynäshamn för nyrökta räkor.

Foto: Nordstrands

Sjötomten är till salu för utgångspriset 10 200 000 kr hos mäklarfirman Nordstrands, här nedan finns den mäktiga drönarfilmen!