Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hos inredningsbloggen och stylisten Tant Johanna

Inredningsbloggaren Tant Johanna förvandlade sin etta till en luftig tvåa med smarta lösningar och personligt tilltal.

På inte allt för många kvadratmetrar i Göteborg har Johanna och Adam skapat ett personligt hem med mycket rymd och en salig blandning av olika stilar.

Johanna är frilansande stylist och driver sajten lovelylife.se med tips och idéer inom inredning, trender och mode. Adam arbetar som säljare i modebranschen och båda två inreder lika mycket hemma och är, med Johannas ord "nästan störande överrens om allt".

Foto: REBECCA MARTYN

Kök med industrikänlsa. Den charmiga gamla vågen hittades på Blocket  och kökssoffan köptes i en antikaffär på Smögen. Sicksackmönstrad kudde  från H&M Home, blomsterkudde Ikea.

Foto: REBECCA MARTYN

Skrivbordet består av två måleribockar och en bänkskiva från Ikea.  Stolen är en Charles Eames-klassiker och väggen har fått liv av sparade  inspirationsbilder samlade till ett slags moodboard. Det gamla fönstret  sattes in för att släppa in naturligt ljus även till hallen.

Foto: REBECCA MARTYN

Apoteksskåpet är arvegods, fyllt med loppisfyndade favoritprylar.  Soffa och golvlampa från Ikea. Det gamla soffbordet har fått benen  avkapade och målats svart.

Publicerad i Sköna hem nr 5. 2013.