En totalrenoverad livsstilsdröm till salu (pool och tennisbana ingår)

Foto: Jessica Welander

241 kvadratmeter livsstilslyx finns just nu till salu i Stocksund strax norr om Stockholm. Och smakar det så kostar det, dryga 22 miljoner kronor kostar villan på Stockholmsvägen. Men då ingår, förutom ett enormt trädäck med pool, tennisbana, sex rum och kök och ett master bedroom väl värt sitt namn, även varumärken som Gaggeanau, Rimadesio, Boffi, Bisazza och Bang & Olufsen.

Den magnifika Stocksundsvillan byggdes ursprungligen 1961, men har nyligen gått igenom en totalrenovering. Samtidigt byggde man ut villan och lyckades skapade en uteplats som de allra flesta av oss bara kan drömma om.

LÄS OCKSÅ: Så blir trädgården ett spännande uterum – detaljen som skapar magi

Uteplats

Utbyggnaden och uteplatsen på baksidan av villan. Det enorma trädäcket med utgång från vardagsrum och kök.

LÄS OCKSÅ: Utrota mördarsniglar – här är de minst äckliga metoderna som funkar!

Trädäck

Trädäcket är enormt och sträcker sig runt större delen av huset.

Trädgårdsmöbler i konstrotting bildar en inbjudande sitthörna på en del av trädäcket (men då har vi ännu inte kommit till det bästa än...).

Tennisbana

Blir du ägare av detta hus blir du även ägare till en alldeles egen tennisbana!

Pool

Men det är ju poolen vi suktar efter! Den stora uteplatsen tillsammans med poolen och den steniga naturtomten, vilken dröm! Men vi blir inte ett dugg besvikna när vi kommer in i huset heller.

Kök och vardagsrum

Det ljusa och rymliga köket med öppen planlösning mot vardagsrum och stora fönster mot uteplatsen. Vackra golv i carraramarmor och takhängd kamin.

Köket med moderna och exklusiva materialval.

Vardagsrum

Vardagsrummet går i vitt och lila.

Trappa

Trappa i carraramarmor.

Sovrum

Ett av sovrummen med marmorgolv och vacker träpanel.

Master bedroom

Många svänger sig med uttrycket ”master bedroom” just för att det känns extra lyxigt. Men i detta huset är det inget uttryck man svänger sig med direkt. Det här är ett Master bedroom med stor M, ett master bedroom som får en att tänka på vilket lyxhotell som helst. Fristående badkar, marmorgolv, vacker mosaik. Finns ingen anledning att lämna detta sovrum för något annat rum!

Toalett

Genomgående mosaik på toaletten i anslutning till master bedroom.

Villan är till salu och mer information finns hos Mäklarhuset.

Följ Sköna hem på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!