Bakom den blå porten döljer sig ett charmigt gårdshus från mitten på 1800-talet

Bakom den blå porten, sötaste lilla gårdshuset i Uppsala! Missa inte den fina inredningsinspirationen i lägenheten om 70 kvadratmeter som nu är till salu.

Lägenheten ligger i gårdshuset bakom den blå porten mitt i Uppsala, ett stenkast från Fyrisån och Uppsala slott som skymtas där i backen.

Inredningstips: Måla ett enkelt trägolv för maximal förändring. Notera även den höga bröstpanelen med en liten remsa tapet mot taket. Effektfullt.

Inredningstips: Ett komplett industriköket tack vare de genomtänkta och kreativa detaljerna. Allt från fläktkåpan, till industrifönstret mellan kök och vardagsrum, det målade trägolvet och de helkaklade väggarna. Notera även den svart-vita pappershållaren för hushållspapper på väggen ovan arbetsbänken.

Inredningstips: Den kombinerade förvaringen och belysningen i koppar i taket, samt den generösa mobila köksön sätter industristilen i köket.

Inredningstips: Soffbord och förvaring i ett får du med denna smarta lösning, en korgkoffert. Det vackra matbordet med udda stolar blir en härlig inredningsdetalj som syns och tar plats.

Inredningstips: Mjuka upp ditt sovrum med en enkel sänghimmel.

Inredningstips: En antik förvaringsmöbel har försetts med personliga handtag i form av läderbitar.

Inredningstips: Ett barnrum behöver inte möbleras med för ändamålet tillverkade möbler, det går precis lika bra med loppis- eller antikfyndade "vuxenmöbler".

Foto: Rickard Hidefjäll/Diakrit

Bostaden är till salu via Mäklarhuset.