Bakom den blå porten döljer sig ett charmigt gårdshus från mitten på 1800-talet

Bakom den blå porten, sötaste lilla gårdshuset i Uppsala! Missa inte den fina inredningsinspirationen i lägenheten om 70 kvadratmeter som nu är till salu.

Lägenheten ligger i gårdshuset bakom den blå porten mitt i Uppsala, ett stenkast från Fyrisån och Uppsala slott som skymtas där i backen.

Inredningstips: Måla ett enkelt trägolv för maximal förändring. Notera även den höga bröstpanelen med en liten remsa tapet mot taket. Effektfullt.

Inredningstips: Ett komplett industriköket tack vare de genomtänkta och kreativa detaljerna. Allt från fläktkåpan, till industrifönstret mellan kök och vardagsrum, det målade trägolvet och de helkaklade väggarna. Notera även den svart-vita pappershållaren för hushållspapper på väggen ovan arbetsbänken.

Inredningstips: Den kombinerade förvaringen och belysningen i koppar i taket, samt den generösa mobila köksön sätter industristilen i köket.

Inredningstips: Soffbord och förvaring i ett får du med denna smarta lösning, en korgkoffert. Det vackra matbordet med udda stolar blir en härlig inredningsdetalj som syns och tar plats.

Inredningstips: Mjuka upp ditt sovrum med en enkel sänghimmel.

Inredningstips: En antik förvaringsmöbel har försetts med personliga handtag i form av läderbitar.

Inredningstips: Ett barnrum behöver inte möbleras med för ändamålet tillverkade möbler, det går precis lika bra med loppis- eller antikfyndade "vuxenmöbler".

Foto: Rickard Hidefjäll/Diakrit

Bostaden är till salu via Mäklarhuset.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!