Sax- och nyckelknepet– magiska knepet som hittar dina borttappade saker

Sax- och nyckelknepet har funnits som ett fenomen i flera år, men aktualiseras med jämna mellanrum. Och det är någon slags mystik kring det här som fascinerar. Vaddå sax och nyckel? Hur funkar det egentligen? Och vad handlar det där knepet om egentligen?

LÄS OCKSÅ: 150 meter ren och skär lyx – kika in i världens största privata yacht

Vad är sax- och nyckelknepet?

Sax- och nyckelknepet är ett sätt som, helt gratis och utan att kontakta ett medium, hittar dina borttappade saker.

Sax- och nyckelknepet – så funkar det

Scenariot är att du har ett par borttappade nycklar, ett busskort, en plånbok eller någon annan förrymd pryl.

Gör så här: Lägg en nyckelknippa och en sax i något av dina fönster. Sedan är det bara att vänta. Enligt uppgift ska det ta max ett dygn, men i bästa fall bara någon timme innan du plötsligt, på ett eller annat sätt garanterat kommer hitta det du tappat bort.

Det finns många positiva historier om sax- och nyckelknepet om man googlar. Folk som tappat bort saker och genom att lägga en sax och nycklar i fönstret helt plötsligt hittat det borttappade. De har fått något plötsligt tecken som har lett till det borttappade eller helt plötsligt har saken legat framför nosen, historierna är många. Många som varit skeptiska till en början, men som ändå testa och upptäckt att det faktiskt funkar!

Så, dags att testa sax- och nyckeltipset? Du har ju inget att förlora!

Dock kvarstår den mystiska frågan, nämligen exakt hur sax- och nyckelknepet verkligen funkar, men det är det nog ingen som varken vet eller kan förklara.

LÄS OCKSÅ: 7 smarta sätt att använda udda strumpor i hemmet

Följ Sköna hem på Facebook så missar du inget!

Aktuellt just nu