Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tripp trapp + Trofast – Ikeahacket alla barnfamiljer kommer älska!

Ikeahack i all ära, men många är onödigt komplicerade och kräver mängder med nytt material. Med detta undantaget. Får vi lov att presentera det enklaste (och smartaste) Ikeahacket någonsin!

Det finns en mängd olika Ikea-hack med varierad svårhetsgrad och resultat. Men nu tror jag att vi kanske har hittat det ultimata Ikeahacket, i alla fall för en småbarnsfamilj. Med endast en Tripp trapp-barnstol (finns redan i många hem) och en back från Ikeas förvaringsmöbel Trofast så har du möjlighet att hacka ihop en stol/förvaringsmöbel. Hur enkelt som helst, men med ett resultat som kommer göra livet enklare för alla med småttingar vid bordet!

Ikeahacket och beskrivningen är kortfattad. Har du redan en Tripp trapp så behöver du bara en plastback från Trofast-serien. Det har nämligen visat sig att nämnda plastback passar alldeles utmärkt på en Tripp trapp.

Gör så här:

Placera din Trofast plastback på en nivå på Tripp trappen genom att skjuta in plastbacken precis som du skjuter in sitt- och fotskivorna.

Och voilà, perfekt förvaring till din småttings alla småprylar som kan komma till användning vid matbordet!

Nöjd liten bebis, och framför allt, nöjda föräldrar. Från och med nu slutletat efter små nödvändiga bebisprylar, som inte heller samlas i irriterande högar någonstans i köket för att du inte vet var du ska göra av dem!

LÄS OCKSÅ: 11 kreativa Ikeahack till ditt kök

LÄS OCKSÅ: Grunden är Ikeas Bekväm (detta Ikeahack kommer du vilja göra!)