Optimera din försäljning på Blocket – så gör du

Det finns några knep för att få till den perfekta Blocket-annonsen. Vi listar knepen som säljer din vara!

1. Ta egna bilder på det du vill sälja, låna inte produktbilder eller bilder från nätet.

2. Rubriksättningen. För att hjälpa Blocket-surfarna att hitta din annons, tänk igenom din rubrik noga. Vad är viktigt i din annons. Säljer du en helt ny vara, ett felköp, antikt eller något i en speciell stil. Vad gör just din annons speciell i Blocket-flödet?

3. Beskriv varan så noga som möjligt, alla mått och exakt färg och skick. Skicket är mycket viktigt, det går att sälja saker med skavanker, bara folk känner till dem innan de kommer och tittar på det du vill sälja.

4. Tänk på stavningen och använd rätt kategori så att din annons inte försvinner.

5. En vägledning när du ska prissätta är att söka efter liknande eller samma saker på Blocket för att se var priserna ligger. Om du vet ordinarie pris så är det alltid bra att sätta ut det (så folk kan se direkt om det är ett fynd eller inte).

6. De flesta vill åka och titta på varorna under helgen, så bästa tidpunkt att sätta ut din annons är mot slutet av veckan.

7. När du får svar på annonsen, svara tillbaka snabbt. Många svarar på många annonsen samtidigt.

Läs också:

11 tips som funkar – så fyndar du på Blocket

Planera nytt kök – så får du mer för pengarna

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!