1 av 2 Foto: www.johancarlson.se
2 av 2 Foto: Johan Carlson

Tips på uppiggande fondvägg?

Har en lägenhet från 20-talet och vill renovera med rätt känsla. Gärna med någon art déco-tapet.

Fråga

Tips på uppiggande fondvägg?

Har en lägenhet från 20-talet och vill nu renovera den med rätt känsla. Har länge letat fondvägg med naturkänsla till mitt vardagsrum, typ den populära trädstamstapeten från Cole & son som syns mycket i tidningarna, fast med art deco-känsla. Jag har något så ovanligt som ljust grå-blå-grön marmor i vardagsrummet istället för parkett. Det är faktiskt ganska läckert! Alla väggar i lägenheten är vita så jag behöver något som piggar upp vardagsrummet med ändå passar till mitt golv. Förslag? Stort tack! 

Johan

Svar

Hej Johan!

Då finns det en perfekt tapet till dej som är alldeles ny ur en kollektion som heter Raphael från Sandberg tapeter! Det är en tapet med stora träd på med mycket 20-talskänsla tycker jag. Den skulle passa utmärkt i ditt vardagsrum eftersom den även fångar upp tonerna i marmorgolvet. Den har också en härlig handtryckt känsla som förstärker intrycket av att faktiskt vara en gammal 20-talstapet. Fyll sedan på i soffan med kuddar i denna färgskala så blir det en fin helhet i ditt rum.

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!