Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Inred med Sköna hems egna färger – 3 moderna stilspår

På Sköna hem älskar vi att inreda med färg. Nu har vi tillsammans med färgproducenten Caparol tagit fram exakt de nyanser vi själva saknat: 16 helt nya kulörer i en unik kollektion. Färgen är av högsta kvalitet i en mycket speciell och vacker matt finish. Häng med, nu tar vi färgsättningen till nya nivåer!

Caparol och teamet från Sköna hem fann varandra snabbt och kom lätt överens om hur samarbetet skulle se ut och vad resultatet skulle betyda för kunden.

– Vi ville skapa en stilsäker och hållbar vägledning för hur man målar hemma med perfekt resultat, både när det gäller färgsättning och vackra, hållbara ytor, säger Caparols marknadschef Per Törnqvist.

Sköna hems tre inredningsexperter Charlotte Pettersson, Marie Wärme och Karolina Karlsson har i många år arbetat med färg som den viktigaste komponenten i verktygslådan.

Från vänster: Charlotte Pettersson, Marie Wärme och Karolina Karlsson.

– Det har varit fantastiskt att få möjligheten att ta fram precis de färger som vi själva helst inreder med, säger Charlotte Pettersson, Sköna hems inredningschef.

Beställ dina favoritkulörer ur kollektionen Caparol by Sköna hem direkt på nätet – klicka här!

Att kollektionen skulle vara helmatt var Caparol och Sköna hems inredare överens om. En lyxig helmatt lyster i marknadens bästa kvalitet som tål att användas i aktiva hem utan att ytan blir repad eller förstörd. Naturligtvis är kollektionen Caparol by Sköna hem också Svanenmärkt.

Alla kulörer i konceptet är unika. De är blandade och skapade av Sköna hems inredare med praktisk hjälp av Caparol. När de utvecklat färgerna har de tänkt i tre högaktuella stilspår:

Arts & crafts-inspirerat

Här handlar det om att blanda många kulörer och valörer på ett fantasirikt sätt. Det ska kännas personligt och konstnärligt. Våga gärna testa fri målning i form av enklare mönster eller också bara oväntade möten mellan färger. En härlig och tillåtande stil!

Klicka härför att se fler kulörer inom stilspåret "Arts & crafts-inspirerat".

Lek med kontraster

Denna stil är lite art deco-influerad och bygger på mörka och ljusa kulörer i samma rum. Färgkombinationerna kan vara så enkla som mörkgrått och nästan vitt ihop eller mer oväntade som rosa och grått. En elegant och vuxen färgsättning!

Klicka här för att se fler kulörer inom stilspåret "Lek med kontraster".

Mjuk minimalism

Ton i ton blir roligare än monokromt – men ändå lite vågat. Den nya enkelheten är organisk och med mycket materialkänsla. Och då passar de nya torra färgerna med sina gråblandade kulörer perfekt. Det är en nästan keramisk eller putsad väggkänsla vi vill åt. Allt är milt och mjukt.

Klicka här för att se fler kulörer inom stilspåret "Mjuk minimalism".

Vill du köpa färgerna i butik? Här hittar du en lista över återförsäljare av kollektionen Caparol by Sköna hem.