Detta är Caparol by Sköna hem!

Sköna hems inredningsexperter Marie Wärme, Karolina Karlsson och Charlotte Pettersson älskar att inreda med färg. Nu har våra erfarna inredare skapat en kollektion med 20 helt unika kulörer.

Marie Wärme, Karolina Karlsson och Charlotte Pettersson, inredningsexperter på Sköna hem.

Vi fortsätter härmed vårt framgångsrika samarbete med färgproducenten Caparol och utökar sortimentet för alla som söker vägg- och snickerifärg av högsta kvalitet.

Alla kulörer i Caparol by Sköna hem går att få i väggfärg och lackfärg, så att du kan måla väggar såväl som snickerier. Vår väggfärg har en helt unik ultramatt yta – samtidigt som den är reptålig och avtorkningsbar.

De 20 kulörerna speglar rådande inredningstrender samtidigt som de passar väl in i Sköna hems paroll: Klassiskt med en twist!

Tack vare att kulörerna innehåller en viss svärta fungerar alla ihop. Du kan mixa och matcha fritt för att skapa en personlig färgsättning hemma. Med färg blir livet roligare!

Kollektionen finns till försäljning hos Caparols återförsäljare och i Caparols webbshop. Läs mer och hitta din butik på caparolfarg.se eller skonahem.com/caparol