Vilka stolar ska vi välja till ett luftigt bord?

Jag har just ärvt ett väldigt stort, Super Elipse laminatbord med stålben. Det har ett lätt och luftigt utseende. Nu till problemet: jag och min sambo kan inte enas om vilken typ av stolar vi ska välja

Fråga

Vilka stolar ska vi välja till ett luftigt bord?

Jag har just ärvt ett väldigt stort, Super Elipse laminatbord med stålben. Det har ett lätt och luftigt utseende. 

Nu till problemet: jag och min sambo kan inte enas om vilken typ av stolar vi ska välja till detta bord! (Det finns plats för 4-5 pers per sida.) 

Bordet kommer att stå väldigt centralt i vår stora matsal. 

Jag vill ha luftiga, lätta stolar till, och den biten är vi överrens om, men samtidigt tycker jag inte att Myran-stolar passar till - det blir för mycket köks-känsla. Vad ska vi välja?

Olivia 

Svar

Hej Olivia!

Jag tycker att det är snyggast att välja till en stol med samma lätta, luftiga känsla. Det blir läckert till en mjuk, fluffig matta för att mjuka upp det hela.

Titta på denna typ av designerstol som ändå har en lite tuffare framtoning och med fördel kan användas i en matsal tillsammans med ett Elipse-bord.

Stolen har lite träinslag i underredet, vilket minskar den metalliska känslan, samt ger kontrast och värme. Samtidigt känns stolarna lätta och luftiga!

Jessica

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 Vitvinsglas från Iittala 299 kr. Köp nu!