Spana in våren hos Åhléns (med inspiration hämtad från världens alla hörn)

Våren på Åhléns är full av både färg och mönster. Den röda färgskalan är utgångspunkten, kryddad med ockra, brunt, blått och bladgrönt. Kanske hittar du något som passar in hemma hos dig?

Våren på Åhléns hemavdelning fortsätter med trendtemat Kinship – en hyllning till globalt släktskap.

Inspirationen till Åhléns nya hemkollektion har hämtats från världens alla hörn. Olika influenser mixas och skapar nya släktband mellan både människor, kulturer och kreativa uttryck. Det här året lyser den ljusa pastellpaletten med sin frånvaro och in träder mörkare nyanser.

Mönsterbilder och former är grafiska och uttrycksfulla medan basen är mer sofistikerad och subtil. Den röda färgskalan är utgångspunkten, kryddad med ockra, brunt, blått och bladgrönt.

Saknar du ibland det ljuva 60- och 70-talet så kommer du troligtvis tycka om vibbarna som kommer med 2018 års nya trender.

Det här temat är som en smältdegel där världsinfluenser kokats ner och kryddats med starka 60- och 70-talsvibbar. Här möts minimalism och maximalism, elegans och enkelhet, lekfullhet och allvar.

Nyfiken på kollektionen? Här är några godbitar värda att uppmärksammas

Förvaringskorg, 399:- Foto: Åhléns
Keramikdekoration, 59:- Foto: Åhléns
Sittpuff i sammet, 399:- Foto: Åhléns
Kuddfodral, 299:- Foto: Åhléns
Hängstol, 499:- Foto: Åhléns
Vas, 129:- Foto: Åhléns
Blombänk, 1299:- Foto: Åhléns
Pläd, 499:- Foto: Åhléns
Soffbord, 2499:- Foto: Åhléns
Matta, 199:- Foto: Åhléns
Ljuslykta, 29:- Foto: Åhléns
Fåtölj, 1499:- Foto: Åhléns
Kudde, 199:- Foto: Åhléns

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!