Litet gathus i Torekov – exakt så fint som man förväntar sig (+ lite till)!

Ren och skär sommaridyll, Torekovs sjösida (sjösida, bara det ger härliga sommarrysningar), klätterrosor och lavendel. För att inte tala om insidan, följ med in!

Sommarhuset om totalt 131 kvadratmeter ligger på sjösidan i Torekov i nordvästra Skåne. Och vilken sommaridyll som ligger uppradad längst den lilla gatan. Färgglada fasader och dörrar, klätterrosor och lavendel i solvärmen. Och vänder man blicken ett kvarts varv så ligger havet bara ett stenkast bort!

Det lilla gula huset som topprenoverats med platsbyggda snickerier, målade plankgolv, inredd vind med skräddarsydda sovalkover och en lucka i hallen som leder ner till en vinkällare är passande nog till salu, för visst är det här en sommardröm (med betoning på dröm, huset har en prislapp på nästan 11 miljoner kronor...).

Men att titta är gratis, så följ med in!

På baksidan en liten trädgård med gräsmatta och stensättningar. Exakt här vill man sitta med kaffekoppen en ljummen sommarmorgon.

Ett litet stenkast till morgondoppet.

Vardagsrum

Kök med matplats.

Fina detaljer i köket.

Sovrum och badrum.

Sovrum under snedtak.

Mer information om försäljningen finns hos Bukowskis Real Estate.

Följ Sköna hem på Facebook så missar du inget!

Du kanske också är intresserad av:

13 sötaste röda stugorna till salu just nu (den billigaste kostar 150 000 kr)

15 fantastiska kvadratmeter friggebod utanför Trosa

Charmigt och lantligt – stugan på Yxlan en riktig sommardröm

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 vitvinsglas från Iittala. Köp nu!