Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

11 mysiga inredningsdetaljer som gör hösten extra härlig

Dags för årtidsskifte i hemmet. Ut med det krispigt vita och in med det mjuka mörka. Här 11 utvalda inredningsdetaljer som passar extra fint i höst.

1. Doftljus

Efter sommarens naturliga dofter med öppna fönster och dörrar börjar suget efter doftljus komma så smått. Ett doftljus med en liten murrigare doft passar fint i höstrusket. Detta från Victor Vaissier doftar av pinjeträd med inslag av skogsblomster. Mmmmm....

Köp här.

2. Fårskinn

Ett ofriserat och långhårigt fårskinn, som gjort för att sticka ner fötterna i, eller för att värma stussen i soffan. Fårskinnet sprider inte bara värme och mys, det är en vacker inredningsdetalj likaså.

Köp här.

3. Ullfilt

Klassisk och minimalistisk ullpläd från Klippan. Tillverkad i 100% lammull gör den till en garanterad värmekälla i soffan.

Köp här.

4. Prydnadskuddar

Åh, en midnattsblå kuddhög i soffan är precis vad som behövs i höst! Kuddfodralen från Mille Notti i djupblå sammet kommer göra vilken soffa som helst rätta.

Köp här.

5. Sängkläder

När hösten kommer vill vi ha lite mörkare uttryck, även i sängen. De vita krispiga påslakanen får stå åt sidan för mörkblått linne. 

Köp här.

6. Stämningsfull belysning

Små eller stora ljuskällor i alla skrymslen och vrår är det bästa sättet att höja stämningen i ett rum. Dessa små bordslamporna är som blockljus men ändå inte. En nätt liten trio i mysbelysning, där ljuskällan är ledlampor.

Köp här.

7. Temugg

Att dricka te hör hösten till. Att dricka te i petrolblå stengods från Höganäs känns extra lyxigt, därtill det eleganta lilla fatet i ek som sätter pricken över höstkänslan.

Köp här.

8. Keramikvas

En keramikvas i höstfärger där motivet påminner om himmel och hav. Vacker som dekoration både med eller utan blommor eller blad.

[adSpace placement="auto"]

Köp här.

9. Tallrik med höstmotiv

En klassiker från Rörstrand formgiven av Sigrid Richter, Eden tallrik i rektangulär form, perfekt för en (eller flera) portion äppelpaj!

Köp här.

10. Sammetsgardiner

Sammetsgardiner ger en ombonad och mjuk inramning i rummet. Här veckbandslängder i grå sammet. Veckbandslängder ger de perfekta fallet, och sammet den perfekta tyngden. Välkommen höst!

Köp här.

11. Ullmatta

Färgglad men i lite dovare färgskala som passar utmärkt alla dagar på året, men som ändå för tankarna till hösten. Mattan är handtuftad och tillverkad i 100% ull.

Köp här.