Utemöbler från Ikea – så får du (extra) fint i trädgården

Ikea har ett stor sortiment av utemöbler till trädgård och altan. Här har vi plockat några godbitar till trädgård, balkong och altan.

Utesäsongen är i full blom, och det är hög tid att börja tänka på trädgården och utemöbler. Har du redan en uppsättning utemöbler som du är nöjd med är det bara att skrida till verket med rengöring och fixande. För alla andra kommer här lite härligt inspiration till trädgården. Utemöbler i miljöer vi drömmer om till sommaren!

Utemöbler i konstrotting. Arholma i konstrotting passar utmärkt i ett växthus modell större, alternativt på ett trädäck.

Utemöbler i vitt passar i trädgårdens alla hörn, och ger en lantligt romantisk känsla som gjord för hallonsaft eller ett glas rosé! Serien Ängsö finns både i brunlaserat och i vitt.

Drömmen om ett stort växthus där det finns gott om plats för utemöbler! Här syns Äpplarö i underbar miljö.

Ett planteringsbord hör trädgården till. Ikeas Hindö är nytt för säsongen och skapar omedelbart habegär för alla med gröna fingrar.

En caféstol har man alltid plats till, även om man har en balkong modell mindre. Denna är ur serien Läckö som även har fina utemöbler i konstrotting.

Uteblysning är ett måste i sommarträdgården! I serien Solvinden finns många fina exempel på utebelysning.

Utemöbler ur serien Tunholmen är lätta, stabila och helt underhållsfria. Som hittat (sedan önskar man även den där vackra tegelväggen till sin uteplats, men det är en helt annan historia...!)

Ikea PS Vågö kan man inte annat än att älska. Stilrena, praktiska, underhållsfria och sittvänliga. Vad mer kan man begära av en utemöbel!?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!