Lisa Bengtssons trädgårdskollektion för Ellos är fantasifull till max

Överdimensionerade körsbär, gigantiska blommor och kaniner som håller i fågelbad. När Lisa Bengtsson gör en trädgårdskollektion för Ellos blir det något vi aldrig sett hos inredningsbutiken förut. Lekfullt á la Alice underlandet är bara förnamnet...

Lisa Bengtsson har gjort sig känd för sina lekfulla mönster. Tallrikar prydda med hundar i krona, tapeter med flaxande svanar och lampskärmar med simmande sköldpaddor är bara några av de populära produkterna. När Studio Lisa Bengtsson nu presenterar sitt samarbete med Ellos är det helt klart i samma lekfulla anda. Kollektionen för uterum och trädgårdar bjuder in till en hel sagovärld.

Inspirerad av Alice i underlandet

Inspirationen är hämtad från "Alice i Underlandet" där Lisa gjort en modern och lekfull tolkning på temat. Och visst får vi underlands-känsla av de överdimensionerade körsbären och de gigantiska morötterna som sticker upp ur gräset. Vattenkannan vattnar med pärlor,  och fågelbadet hålls upp av en kanin.

- Det har varit en dröm att få ta fram den här kollektionen. Jag ser fram emot att släppa in lite mer av "Alice i underlandet" bland alla djur, växter och grönsaker i våra drömmiga trädgårdar och go bananas, säger Lisa Bengtsson.

Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjoberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjoberg
Foto: Lennart Sjöberg
Foto: Lennart Sjöberg

Sköna hems favoriter ur kollektionen

Härliga kudden ”Prank It Like Frank”, Läs mer och köp här 

Fågelbadet har ett salladshuvud i mitten är 56 cm i diameter, läs mer och köp här 

De överdimensionade körsbären som sträcker sig 80 cm över marken gör helt klart trädgården lite lekfullare. Läs mer och köp här 

Krukan Janne-Ho med blåsfiskar är hela 50 cm hög. Läs mer och köp här 

Dekorationsstegen i metall är 95 cm hög men går även att ta isär på mitten. Läs mer och köp här. 

Kanin Sally-Bo håller upp ett fat  som är format av ett salladsblad. Höjd 93 cm. Läs mer och köp här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + lyxiga produkter från Rituals för endast 199 kr. Köp nu!