Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Foto: Confident Living/PR Home

Utomhusbelysning – 8 fina lampor och slingor i butik nu

De långa och ljusa sommarkvällarna på altanen, balkongen eller i trädgården blir extra stämningsfulla med mysig utomhusbelysning. Vi har valt ut lampor och ljusslingor för utomhusbruk i olika stilar och prisklasser. Och alla finns i butik just nu.

Lyktor, ljusslingor och utelampor

1. En ljuslykta i rispapper är en riktig stämningshöjare. De prisvärda favoriterna Drop från House Doctor går både att hänga upp och ställa på golvet, mer info och köp här (länk till Confident living). 

Foto: Confident Living

2. Blanda lyktor och ljusslingor för stämningsfull belysning. Satsa på en solcellsslinga från Startrading som tänds vid skymningen och släcks igen vid gryningen, mer info och köp här (länk till Ellos)

Foto: Ellos Home

3. Malou takskärm från PR Home är gjord i ett vädertåligt linnetyg och fungerar utmärkt ute på terrassen, mer info och köp här (länk till Garden store)

Foto: PR Home

4. Round takskärm från PR Home passar perfekt ovanför matbordet på uteplatsen. Finns i flera olika färger, mer info och köp här (länk till Garden store).

Foto: Garden Store

5. Saigon takskärm från PR Home. Snygg och tålig i materialet konstrotting som klarar väder och vind. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljus, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

Foto: PR Home

Portabel utomhusbelysning

6. Med uppladdningsbar LED-belysning kan du enkelt hänga upp Fatboy Bolleke precis var du vill. Finns i flera olika färger, mer info och köp här (länk till Åhléns).

Foto: Åhléns

7. Ricie solcellsdekoration. Lampan är uppladdningsbar och håller i upp till sex timmar, mer info och köp här (länk till Jotex).

Foto: Jotex

8. Med solcellsdrivna lamporna Solvinden från Ikea behövs inga kablar och sladdar. Placera solpanelen så att den exponeras tydligt för solljuset och lampan ger ett mjukt och härligt ljus, mer info och köp här (länk till Ikea).

Foto: Ikea

LÄS MER: Förläng sommaren med mysig utebelysning – bästa tipsen för din uteplats

LÄS MER:
7 snygga picknickkorgar och kylväskor till sommarens utflykter