Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Confident Living/PR Home

Utomhusbelysning – 14 fina lampor och slingor i butik nu

De långa och ljusa sommarkvällarna på altanen, balkongen eller i trädgården blir extra stämningsfulla med mysig utomhusbelysning. Vi har valt ut lampor och ljusslingor för utomhusbruk i olika stilar och prisklasser. Och alla finns i butik just nu.

Lyktor, ljusslingor och utelampor

En ljuslykta i rispapper är en riktig stämningshöjare. De prisvärda favoriterna Drop från House Doctor går både att hänga upp och ställa på golvet, mer info och köp här (länk till Confident living). 

Foto: Confident Living

Blanda lyktor och ljusslingor för stämningsfull belysning. Satsa på en solcellsslinga från Startrading som tänds vid skymningen och släcks igen vid gryningen, mer info och köp här (länk till Ellos)

Foto: Ellos Home

Lampor eller fluffiga moln? Sky från Watt & Veke är en himmelsk utebelysning som är gjord av vattenavvisande papper och kan formas och skrynklas som man vill, mer info och köp här (länk till Royal design).

Foto: Royal Design

Malou takskärm från PR Home är gjord i ett vädertåligt linnetyg och fungerar utmärkt ute på terrassen, mer info och köp här (länk till Garden store)

Foto: PR Home

Ricie solcellsdekoration. Lampan är uppladdningsbar och håller i upp till sex timmar, mer info och köp här (länk till Jotex).

Foto: Jotex

Round takskärm från PR Home passar perfekt ovanför matbordet på uteplatsen. Finns i flera olika färger, mer info och köp här (länk till Garden store).

Foto: PR Home

Foscarini utomhuspendel. Från lampserien Gregg där varje lampa är handgjord och unik. Lampan avger ett varmt mjukt ljus, mer info och köp här (länk till Royal Design).

Foto: Royal Design

Saigon takskärm från PR Home. Snygg och tålig i materialet konstrotting som klarar väder och vind. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljus, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

Foto: PR Home

Monkey lamp från Seletti är en härlig inredningsdetalj som fångar uppmärksamheten. Glödlampan är justerbar och kan sitta i handen på apan eller hänga neråt, mer info och köp här (länk till Royal design).

Foto: Seletti

Sandhamn golvlampa. Det räfflade mönstret ger ett behagligt ljussken på din uteplats, mer info och köp här (länk till Royal Design).

Foto: Royal Design

Portabel utomhusbelysning

Med uppladdningsbar LED-belysning kan du enkelt hänga upp Fatboy Bolleke precis var du vill. Finns i flera olika färger, mer info och köp här (länk till Åhléns).

Foto: Åhléns

Balad Offset Stand är lampan för långa kvällar på terrassen, trädgården eller i uterummet. Själva lampan köper man separat och kan lätt hakas av och tas med på picknicken, mer info och köp här (länk till Royal Design). 

Foto: Royal Design

Med solcellsdrivna lamporna Solvinden från Ikea behövs inga kablar och sladdar. Placera solpanelen så att den exponeras tydligt för solljuset och lampan ger ett mjukt och härligt ljus, mer info och köp här (länk till Ikea).

Foto: Ikea

Klassiker med kvalitet

PH 3-2½ är designad av Poul Henningsen och tål påfrestande väderförhållanden. Den passar utmärkt på en husfasad vid terrassen eller entrén, mer info och köp här (länk till Royal Design).

Foto: Royal Design

LÄS MER: I floristen Per Benjamins växthus doftar det av morot, citron – och Coca-cola!
LÄS MER:
10 snygga hammockar – bästa tipsen för att välja rätt modell

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!