Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Foto: Granit/Nordform

11 fina utemöbler i rotting & bambu vi vill se på uteplatsen nu!

Rotting och bambu är organiska material som är vackra, följsamma och flexibla. Rottingmöbeln är en tidlös klassiker som förtjänar sin pallplats på uteplatsen, gärna intill trendiga vänner av bambu.

Äkta rotting och bambu är levande material som hör sommarsäsongen till. Skydda möblerna under tak så klarar de utelivet längre!

Utemöbler i rotting och bambu

1. Hängstolen Renoir är handgjord i slitstark bambu och rotting, antikbrun. Från Sika Design, mer info och köp här (länk till Solhem Inredning).

Foto: Solhem Inredning

2. Loungestolen Colone har väl tilltagen sittyta för extra bekvämlighet. Från House Doctor, mer info och köp här (länk till Royal Design).

1 AV 2
Foto: Royal Design
2 AV 2
Foto: Royal Design

3. Solsängen Molo har lameller i bambu och eleganta ben i metall. Från Houe, mer info och köp här (länk till Royal Design).

Foto: Royal Design

4. Bänken Paon i bambu och pulverlackerad stål finns i flera färger, här i grönt. Från Houe, mer info och köp här (länk till Royal Design).

Foto: Royal Design

5. Dagbädden Sole är gjord helt i bambu och har ställbar rygg. Från Bloomingville, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

1 AV 2
Foto: Ellos Home
2 AV 2
Foto: Ellos Home

6. Låg loungesoffa i flätad rotting som enkelt kan fällas ihop för att enkelt förflyttas dit solen är! Mer info och köp här (länk till Granit).

1 AV 2
Foto: Granit
2 AV 2
Foto: Granit

7. Stor rottingpall, 130 cm bred, som med en glasskiva på blir till ett vackert soffbord på uteplatsen. Från Cane-line, mer info och köp här (länk till Hulténs).

Foto: Cane-Line

8. Koppla av vid poolen i loungestolen Cannes, med en stomme av rotting och sittdyna i textilene. Från Nordform, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

1 AV 2
Foto: Nordform
2 AV 2
Foto: Nordform

9. Fina matbordet Sole är gjort av bambu och kan stå ute under tak. Från Bloomingville, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

Foto: Bloomingville

10. Matstol Cannes med stolsben i rotting kommer med en fin sittdyna. Från Nordform, mer info och köp här (länk till Ellos Home).

Foto: Nordform

11. Stort runt sidobord i rotting, passar som soffbord eller blombord. Från Tine K, mer info och köp här (länk till Solhem Inredning).

1 AV 2
Foto: Tine K
2 AV 2
Foto: Tine K

LÄS MER: Trendiga utemöbler 2021 – snygga nyheter och inspiration för uteplatsen
LÄS MER: 11 enkla tips till den härligaste uteplatsen!