Gardiner till sovrum, vardagsrum och matplats

Var generös med både tyg och tid för att få gardiner som känns lyxiga länge. Klassiska gardiner till sovrum, vardagsrum och matplats.

Maffiga sidengardiner till matplatsen

Gardinen fångar upp den blekgröna färgen på väggen, och känns härligt generös i den vackra balkongöppningen.

 Uppsättningen är sydd av Studio Oscar som också färgsatt väggarna.

Prisvärda gardiner

I den här matsalen handlar det om kontraster: En klassisk gardinuppsättning kombinerad med möbler i en modern, Kinainspirerad stil. Tyget är polyester, ett prisvärt alternativ till siden, men som ger samma känsla av blankt, frasande textil. En annan fördel är att tyget är 330 cm brett, då kan man vända tyget ett halvt varv, och på så sätt få oändligt breda våder, utan skarvsömmar mitt i gardinen.

Hissgardiner

Romantiska gardiner till sovrummet

Sovrumsgardiner med romantisk känsla, veckgardinen fungerar som mörkläggning, den skira voilen är helt 

 enkelt bara vacker.

 

Allt är uppsytt av Studio Oscar.

Linnegardiner i vardagsrummet

Här tar gardinerna för sig utan att vara färgstarka, mönstrade eller i ett blankt material. Det är den exklusiva linnekvaliteten med det tunga fallet och tofsfransen som gör jobbet. Gardinerna släpar lite i golvet, vilket gör intrycket nonchalant elegant.

 

Generösa gardiner

Inte behöver man göra avkall på uttrycksfulla gardiner i ett litet hem! I enrummarens enda fönster har gardinen blommor och franskant som sätter tonen.

Stilrena gardiner i sovrummet

De fylliga sovrumsgardinerna i dova toner hänger fritt utan omtag, på så sätt blir intrycket maskulint, elegant och avslappnat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!