Sovrum – vi växlar upp ett steg från hotellstilen

Sovrum med exta allt. Mer textil, mer färg, medaljongtapeter, maffiga sängramar, speglar, guld och sminkbord. 23 sovrum i budoir-stil.

Sovrumstrenden just nu är ett exklusivt, stilren och välmatchad hotellrum. Rådande trend brukar ofta följas av en motreaktion. Om vi växlar upp ett steg från minimalismen hamnar vi i ett personligt sovrum med influenser från barocken. En maffig budoir med extra allt. Tyngre gardiner, mer tyger, ofta färgstarkt, medaljongtapeter, stora maffiga sängramar, fluffigare mattor, stora speglar, fler kuddar, guld och sminkbord.

Här 23 sovrum med extra allt!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Bildkällor: www.andsotobed.co.uk, londonhotelsinsight.com, homegirllondon.com, www.andsotobed.co.uk, thedesigntabloid.com, boudoir-inspirations.blogspot.se, thedesigntabloid.com, reclaim-ologistandothercraftychicks.blogspot.com,  uktv.co.uk, www.houzz.com, zuhairah-homeinteriordesign.blogspot.com, thedesigntabloid.com, housetohome.co.uk, thedesigntabloid.com, bellabellaboutique.blogspot.com, interiors-luxury.com, paseoner.com

Läs också:

61 enkla knep som förnyar ditt sovrum

Så fixar du hotellyx i ditt sovrum

17 snabba knep som får ditt sovrum att se större ut

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + 4 vitvinsglas från Iittala. Köp nu!