Smart lösning – så bygger du förvaring som sparar utrymme

Till denna smarta förvaringslösning behöver du ett stycke byrå samt en kattvind. Och lite hantverks-kunskap såklart. En rolig och kreativ idé som kanske passar utmärkt i just ditt hem!

Smart grej om du råkar ha en kattvind. Alla med en kattvind vet hur svårmöblerat det är. Många ser till att riva den låga lilla väggen som skiljer kattvindens förvaringsmöjlighet och själva rummet, och skaffar sig på så sätt mer golvyta.

LÄS OCKSÅ: Smart förvaring – 7 lådor du garanterat kommer vilja ha i ditt hem

Men vad man blir av med då är ju just förvaringsmöjligheten bakom en vägg. Den här mannen har en helt annat sätt att lösa det hela. Han bygger helt enkelt in en byrå i väggen. På så sätt får du plats med småförvaring, samtidigt som du slipper att riva hela väggen. Det blir dessutom en spännande och originell inredningsdetalj i rummet.

Måtta, såga och ställ  in lämplig byrå i hålet. Förmodligen kommer du behöva pallra upp byrån så den hamnar i fas med golvlisten. Sedan är det bara list och kanske ny färg som fattas. Vips en originell och spännande byrå, fullt med förvaring men ingen golvyta tas upp.

Källa

LÄS OCKSÅ: 11 smarta förvaringslösningar du önskade du hade i ditt kök

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!