Foto: dikushin

11 helt perfekta sovrum

Smaken är ju helt och hållet olika. Ett perfekt sovrum för den ene känns inte hundra för den andra. Här är i allafall 11 perfekta sovrum, perfekta på olika sätt. För att det förhoppningsvis ska finnas ett sovrum för var och en!

1. De franska dörrarna, takhöjden, mattan, bäddningen, gardinerna och färgerna. Ett perfekt sovrum!

2. De mustiga färgerna, den härliga sänggaveln, kuddarna och tavlan gör det här till ett perfekt sovrum. 

 

Missa inte Sköna hems webbkurs som handlar om hur du lyckas med dina färgval i hemmet!

 

3. Gillar du att ta ut svängarna och letar en tapet till sovrummet kanske detta kan inspirera. Ett riktigt drömsovrum!

4. Det passar med riktigt mörka färger i ett sovrum. Fint med de tunna gardinerna som trots att de är mörka, silar ljuset.

[adSpace placement="auto"]

5. Å vilken sextiotalsdröm! Träpanel i taket mot en mörkt grå vägg och den vita tegelväggen. Fint med den grova sisalmattan och en enkel sänggavel.

6. I detta sovrummet har man lekt med hotellsvitskänslan. Vackert att drapera olikfärgade gardiner direkt hängande från taket.

7. Ett perfekt sovrum för dig som letar den klassiskt amerikanska eleganta stilen. En skön färgskala som håller ihop hela rummet.

8. Svartmålad liggande träpanel, järnsäng, fuskpälspläd och en jakttrofé ovan sängen. Varenda detalj gör detta till ett perfekt sovrum.

[adSpace placement="auto"]

9. Sovrum med mörkt grå kalkfärg som ger struktur och liv. Ett sovrum kan knappast bli bättre än så här just nu i dessa gråa kalkfärgstider!

10. Ett väldigt amerikanskt sovrum. Fint med de genomgående detaljerna som håller ihop stilen på ett alldeles perfekt sätt.

11. Modernt och stilrent, och helt perfekt. Känns som ett sovrum som hör hemma i en loftvåning i Brooklyn. Lite hipster sådär.

Bildkällor: joannagoddard.blogspot.com.es, flickr.com, decorpad.com, zulily.com, splendidsass.blogspot.com, pinterest.com, marcusdesigninc.blogspot.com, uniqueshomedesign.tumblr.com, anneboghossian.blogspot.fr

Inspirerad? Läs också:

10 eleganta våningssängar (passar även för vuxna)

17 franska sovrum som är omöjliga att motstå

Så gör du din säng till den gosigaste platsen i världen

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + set från Meraki & handdukar. Köp nu!