Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Den nya skandinaviska stilen

Skandinavisk design är hetare än någonsin. Men det är inte längre bara svalt och blont. Nu vibrerar den nordiska stilen av starka färger och djärva mönster. Skapa en ny nordisk look hemma – här är de senaste trenderna inom färg, tyg och tapet.

Grafisk magi

Textilier med 50-talskänsla är högaktuellt. Ett rum får ny karaktär med grafiskt mönstrade kuddar – eller en tygspänd tavla som dämpar ljud.

Läs mer

Blåtryck

Blå toner ihop med grafiskt tydliga mönster är på gång. Asiatisk textilkonst och 1970-talets batikmönster plockas upp och förfinas.

Läs mer

Retropastell

Svärtade pasteller ger gammalt ­arvegods och nya möbler extra krydda. En mix av olika mellanfärger – som oktan, tandori, mossa och mullvad – gör rummet varmt och lekfullt.

Läs mer

Strukturerat

Tredimensionella strukturer med inspiration från klädmodets lager på lager, och japansk origamiteknik. Vitt och gult förstärker formerna. Och bäst av allt – man blir glad!

Läs mer

Naturligt mönstrat

Naturmönstrade tapeter och en mix av trärena, vita och bruna nyanser ger den nordiska stilen en ny look.

Läs mer

Monokroma möten

Enfärgat är intressant! Genom att blanda tapetserat och målat med textilt i en och samma färgskala uppstår spännande effekter och harmoni.

Läs mer

Absolut färg!

Rött och blått – två starka färger som vi kommer se mycket av i vår. Och med vägg, list och golv målade i samma favoritkulör blir färg­sättningen ett personligt statement.

Läs mer